---> En Son Attığınız Mesaj ? aldınmı dediğimi
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 2 Mar 2011 #341 ---> En Son Attığınız Mesaj ? aldınmı dediğimi
quattro Kayıtlı Üye 2 Mar 2011 #344 ---> En Son Attığınız Mesaj ? 'kanka benim yerimede imza at ben yoldayım'
Morfin Bayan Üye 7 Mar 2011 #349 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Aslında bişy diyim mi ben ne konuşucağımıda bilmiyorum görsem yeter.
A Adelia Bayan Üye 11 Mar 2011 #353 ---> En Son Attığınız Mesaj ? yat artık sütünü içmeyide unutma.. :Ç
Morfin Bayan Üye 12 Mar 2011 #358 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Ne diyon kanka ya mal mısın hicbisey anlamym ha daha yeni uykudan uyanmışıım bi dur bi bekle kendime gelince anlat.
---> En Son Attığınız Mesaj ? Ne diyon kanka ya mal mısın hicbisey anlamym ha daha yeni uykudan uyanmışıım bi dur bi bekle kendime gelince anlat.
REiSS Kayıtlı Üye 12 Mar 2011 #359 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Zaten Durumumuz Sakat Birde Onu Çıkarma Şimdi Başıma xD
Morfin Bayan Üye 12 Mar 2011 #360 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Agucuukgugucukkhanimişşuyyyeriimseniiknkaabriibanadurrdesiiiinnnyua.