---> Emre, Trabzon'da okul yaptıracak
Bu Durumun Futbol ile Alakası Yok.
Ben Galatasaraylım Emre 'de Bir Zamanlar Galatasarylıydı .. Şuan Karşı Takım Kadrosunda ..
Bu Durum Yapacağı Yaptıracağı vs Şeyler ile Futbolu Katmak Saçma Olur..
Ne Yani Şimdi Emre Beşiktaş'a Camii Yaptırcam Dese Beşiktaş Camiası Afedersiniz Dinsiz mi Olacak ? Tabiki de Hayır ..
Emre Hakkında Bilgim Yok Çok Fazla Adamın Trabzonlu Olduğunu Konu içinde Gördüm ..
Parasını Kazanmış Memleketine Yatırım Katkı Sağlamak İstiyor Demek ki ..
Okul Yaptıracak Olması Trabzonun Eğitim Düzeyine Hakaret Olarak Algılanmamalı .
Arkadaşlar Konuyu Tartışmaya Çevirerek Birbinize Karşı Laf Sokma Durumuna Girmeyin Lütfen..
Tartışma Uzarsa Bu Mesajdan Sonra Konuyu Kitleyeceğim ..
[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] , [MENTION=154022]efex61[/MENTION] , [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] , [MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Gençler Lütfen Sakin Olalım
Kimsenin Kimseye Kırmaya Üzmeye Hakkı Yoktur
Bu Durumun Futbol ile Alakası Yok.
Ben Galatasaraylım Emre 'de Bir Zamanlar Galatasarylıydı .. Şuan Karşı Takım Kadrosunda ..
Bu Durum Yapacağı Yaptıracağı vs Şeyler ile Futbolu Katmak Saçma Olur..
Ne Yani Şimdi Emre Beşiktaş'a Camii Yaptırcam Dese Beşiktaş Camiası Afedersiniz Dinsiz mi Olacak ? Tabiki de Hayır ..
Emre Hakkında Bilgim Yok Çok Fazla Adamın Trabzonlu Olduğunu Konu içinde Gördüm ..
Parasını Kazanmış Memleketine Yatırım Katkı Sağlamak İstiyor Demek ki ..
Okul Yaptıracak Olması Trabzonun Eğitim Düzeyine Hakaret Olarak Algılanmamalı .
Arkadaşlar Konuyu Tartışmaya Çevirerek Birbinize Karşı Laf Sokma Durumuna Girmeyin Lütfen..
Tartışma Uzarsa Bu Mesajdan Sonra Konuyu Kitleyeceğim ..
[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] , [MENTION=154022]efex61[/MENTION] , [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] , [MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Gençler Lütfen Sakin Olalım
Kimsenin Kimseye Kırmaya Üzmeye Hakkı Yoktur
Son düzenleme: