Emre, Trabzon'da okul yaptıracak

---> Emre, Trabzon'da okul yaptıracak

Bu Durumun Futbol ile Alakası Yok.

Ben Galatasaraylım Emre 'de Bir Zamanlar Galatasarylıydı .. Şuan Karşı Takım Kadrosunda ..

Bu Durum Yapacağı Yaptıracağı vs Şeyler ile Futbolu Katmak Saçma Olur..

Ne Yani Şimdi Emre Beşiktaş'a Camii Yaptırcam Dese Beşiktaş Camiası Afedersiniz Dinsiz mi Olacak ? Tabiki de Hayır ..

Emre Hakkında Bilgim Yok Çok Fazla Adamın Trabzonlu Olduğunu Konu içinde Gördüm ..

Parasını Kazanmış Memleketine Yatırım Katkı Sağlamak İstiyor Demek ki ..

Okul Yaptıracak Olması Trabzonun Eğitim Düzeyine Hakaret Olarak Algılanmamalı .

Arkadaşlar Konuyu Tartışmaya Çevirerek Birbinize Karşı Laf Sokma Durumuna Girmeyin Lütfen..

Tartışma Uzarsa Bu Mesajdan Sonra Konuyu Kitleyeceğim ..

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] , [MENTION=154022]efex61[/MENTION] , [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] , [MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Gençler Lütfen Sakin Olalım

Kimsenin Kimseye Kırmaya Üzmeye Hakkı Yoktur ;)

Son düzenleme:

Tamam Gençler O Halde Eğitime Destek Vereni Tebrik Etmek Yeterli Olur ;)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Kesinlikle öyle canım.Futbolla alakası yok kesinlikle kimse kusura bakmasın
+rep

Aynen Öyle :R Bende Çok Zengin Olursam Gümüşhane'ye Yaptırcam Bir Okul xD

Ya oğlum kaç kere diyecem şu adamın soy isminide belirt diye xD

Kanka ben o soyadını bilmiorum yaa :D Emre B :D

Forumunn kuralları gençlerr Lütfenn :D :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Kullandığınız Kelimelere Lütfen Dikkat Ediniz..

- Forum'da Sansürleyerek Küfür Argo Kelimeler Kullanmak Yasaktır. Sansürlemek Küfür Etmiyorsunuz Anlamına Gelmeyeceği Gibi 2. Defa Uyarı Aldığınız Taktirde " Forumda Küfürlü Argo Konuşmak " Sebebiyle Forumdan Uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu kilit yapmak istiyorum :D merak edip giriyom ya hep. barış kurallara uyuyuoruz canım merak etme sen.

Haddinizi bilin. Gelip görmediğiniz yerin eğitim seviyesini tartışamazsınız..
Kendi eğitim seviyenize bakın..
Kaldı ki yaptığınız yorumlardan eğitim seviyenizin de ne olduğu ortada..

Bilmeyen fenerbahçelilere duyrulur.. Emre Belozoğlu Trabzon Maçka'lıdır..
Biz eğitimsizsek kendisi de eğitimsizdir..
Eğitim yaşadığınız yer, okuduğunuz okulla sınırlı değildir..

hırt demişsin ama bildiğin tırt be eheh :D antipatinin dibine vurmuşsun yemin ederim.. söylediğinin aksine faşizmin karşısında durduğunu iddia edip faşistliğin Allahını yapan, kendilerini ülkenin sahibi sanan, kanunları çiğnemekten korkmayan ve futboldan zerre anlamayan insanlarsınız.. he bi de öyle pankartlarla , atkılarla eziklik gösterisi yapmayın.. acıyorum ben. zira hiçbir zaman büyük olamadınız ve olamayacaksınız. çünkü büyüklük asalet ister ve bu asaletin tek bir kırıntısı dahi bu taraftar topluluğunda yok. hakkınızı arayacaksanız sahada futbolunuzla arayın... kimse yemiyor sizin bu yalan tavrınızı, haberiniz olsun. saygılar, sevgiler..

Bize "Kendini ülkenin sahibi sanan" mı diyorsun ?
Sizler değil misiniz "Fenerbahçe Cumhuriyeti" diye bir saçmalığı ortaya atan ?
Bize "Kanunları çiğnemekten korkmayan" demişsin;
Sizler değil misiniz stad yakıp, polis otosu devirip ateşe veren, sahaya girip gazeteci tartaklayan ?
Bize "Futboldan anlamayan" demektesin;
Sen bilir misin bu şehirde amatör maçlarda bile tribünler full çeker, 70 yaşında nineler bile rahatlıkla yorum yapar.
Senin Emren değil mi Zokora'ya "Pis zenci" diye hitap eden ?
Irkçılık yapan adamı bile alkışladınız.
Kalkmış bana faşist diyorsun.
Sizce büyüklük tape ister, şike ister, delil ister ama sahaya yansımaz.
Yukarda yazdığım ilk 2 maddenin hatırına sus.
Kendinle çelişiyorsun.
Yukarda yazdıklarıma bakınca görüyorum ki bize atmaya çalıştığınız çamurların hepsi sizde fazlası ile var...
Önce kendi takımına bak.
Ve lütfen bu kadar basit cümleler kurma. Konuştukça batmışsın :)
Kendi ellerinle bana malzeme verdin. Teşekkür ederim :)

Trabzonlulara öyle hitap etmek laf söylemekte yanlış burada bir topluluğa yada gruba laf atmak yanlış olur. Gözünüzü kin nefret öyle bir kapatmış ki orada yaşayanlarında kendi vatandaşlarınız olduğunu unutmuşsunuz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri