Emre, Trabzon'da okul yaptıracak

---> Emre, Trabzon'da okul yaptıracak

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bak beni kızdırıyosun hee konuşmuyorum senle artık barış :girl_to_take_umbrag

Trabzon'un eğitim seviyesinden şüphen var her halde ?
Sizler ön yargılı, aciz insanlarsınız.
1 tane bile devlet fabrikası olmayan bu şehrin potansiyelinin farkında değilsiniz.
At gözlüğü ile bakan sizler, hırsızlığa, emek çalana alkış tutan sizler...
Bizler vatanını, milletini seven, haksızlığa boyun eğmeyen, hırt adamlarız :)
Sıra dışı olmayı seviyoruz. Sürü psikolojisi bize göre değil.

Sen varya ADAMIN DİBİSİN ! :cy(19):
Onlar bizi anlamaz .

Emre'nin memleketi maçka, maçkada okul yaptıması normaldir.

Trabzon'un eğitim seviyesinden şüphen var her halde ?
Sizler ön yargılı, aciz insanlarsınız.
1 tane bile devlet fabrikası olmayan bu şehrin potansiyelinin farkında değilsiniz.
At gözlüğü ile bakan sizler, hırsızlığa, emek çalana alkış tutan sizler...
Bizler vatanını, milletini seven, haksızlığa boyun eğmeyen, hırt adamlarız :)
Sıra dışı olmayı seviyoruz. Sürü psikolojisi bize göre değil.

hırt demişsin ama bildiğin tırt be eheh :D antipatinin dibine vurmuşsun yemin ederim.. söylediğinin aksine faşizmin karşısında durduğunu iddia edip faşistliğin Allahını yapan, kendilerini ülkenin sahibi sanan, kanunları çiğnemekten korkmayan ve futboldan zerre anlamayan insanlarsınız.. he bi de öyle pankartlarla , atkılarla eziklik gösterisi yapmayın.. acıyorum ben. zira hiçbir zaman büyük olamadınız ve olamayacaksınız. çünkü büyüklük asalet ister ve bu asaletin tek bir kırıntısı dahi bu taraftar topluluğunda yok. hakkınızı arayacaksanız sahada futbolunuzla arayın... kimse yemiyor sizin bu yalan tavrınızı, haberiniz olsun. saygılar, sevgiler..

Eğitimin rengi ve arkasındaki ismi olmaz. Keşke her kavgalı, dargın, küs böyle hayırlı işler yapsa.

arkadaslar emre belezoğlu hayırlı bir iş yapmış bunu takım propagandasına çevirmenin anlamı yok. ALLAH yardım etmesinin karşılığını verir insallah.

Ne emreymiş arkadas Türkiyeyi ikiye böldü :D

cocuklarını o okula göndereni vururlar haa :D:D

hırt demişsin ama bildiğin tırt be eheh :D antipatinin dibine vurmuşsun yemin ederim.. söylediğinin aksine faşizmin karşısında durduğunu iddia edip faşistliğin Allahını yapan, kendilerini ülkenin sahibi sanan, kanunları çiğnemekten korkmayan ve futboldan zerre anlamayan insanlarsınız.. he bi de öyle pankartlarla , atkılarla eziklik gösterisi yapmayın.. acıyorum ben. zira hiçbir zaman büyük olamadınız ve olamayacaksınız. çünkü büyüklük asalet ister ve bu asaletin tek bir kırıntısı dahi bu taraftar topluluğunda yok. hakkınızı arayacaksanız sahada futbolunuzla arayın... kimse yemiyor sizin bu yalan tavrınızı, haberiniz olsun. saygılar, sevgiler..

Gittiğin her fenerbahçe Trabzonspor konusunda huysuzluk çıkarmada üstüne adam tanımıyorum. Kelimelerine dikkat et ön yargılarını kır. Bu tarz konuşma hakkını hiç kimse sana vermiyor sibel ben burda çıkıpta emre belezoğluna hakaret ettim mi yok ? sende trabzona , trabzonspor'a hiçbir kelime edemezsin.

Arkadaşlar efex geldi yorum yaptı karıştırdı ortalığı lütfen sizde tartışmayı bırakın.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri