emolara neden tepki var?

kimse sizi zorlamıyo böyle olmayın diye kimsenin öyle bir lüksü yok ama eleştiriye açık olmalı insan :)

Sana söyLiyecek tek keLime var ama anLayıp anLayamayacağın konusunda şüphe duydum hahahahahahahahahahahaha

ayh eft elbette doru sölüysn Türkz falan ama bence illa tek tip giyinmek tek tip insanların olması ii deil ben sen o da olmasa bu dün ya yaşanılır olmaski eft maalesef saçlarıma aynen senin dediğin gibi kıs gibi falan filan die tepkiler alıyorum ama ben böyleyim kimse beni deişştremes bence herkeste böyle olmalı herkes aynı olursa bu hayat yürümes bence

harkes aynı olursa hayat yürümez diosun.. peki tmm
şimdide her saf emo olma yolunda
nerdeyse herkes emoyum die gezinio
o zmnda heryerde emo olcak herkes aynı olcak hayat yine çekilmicek;)
vede eğer herkesden gelen tepki aynıysa sende bi hata vardır bunu unutma;););)

Vala ben bilmem,emo falan çekemem.:D Dilimi adam gibi kullanın,Türk gelenek ve göreneklerine ve Atatürke bağlı gençler gelsin karşıma.:D

ya ama adamın dediği lafa bak 'Türküz fln ama...' ne demek bu yaaa açıklayabilirmi acaba....!!!

bisim zamanımısda emo yoktu,siyah giyinen gothicler vardı gerçi o da bi ilginç
madem farklı görünmeye çalışıosun nie kendini "emo" kavramıyada"gothic" içine alıosun ki
pentagram bi konserinde emolar giremes die bi kural koymuştu o aklma geldi birden:)

kendilerini asi gostermek ve kendi yaşam tarzımı yaşıyorum havasını vermek istiolar bizlere.ama herkes bunu yaparsa bu başka bi olaya girer buda sizin tabirinizle özentilik olur. emo kavramının müzikle bağdaştırılmasından hiç has almıyorum.insanlardan aykırı giyim tarzları ve konuşma sitillerinden dolayı tepki alıyorlar bence herkez kendi hayatına bakmalı birgün onlarda anlıcak neyin ne olduğunu tartışmaya gerek yok yani ben +25 27 yaş üstü emo bilmiyorum yaş kesiminin gösterdiği gibi bu yaşlardan sonra değişeceklerine inanıyorum...

Ben Emo'yu tasvip etmiyorum..Ama olun ya da olmayın da diyemem..İsteyen istediği biçim hayat sürer..Bazılarımız Emo destekler bazılarımız ağır takılır..Ben pek hoş bakmam yaa neysee

yazık
çok yazık
söyleyecek kelime bulamıyorum..
kültürler arasında sıkışıp kalmış, ne yapacağını şaşırmış bir gençlik..
kendi kendini; -saçma sapan ve boş olduğuna kendi de inandığı- bir takım "tarz" ve yaşayış materyalleriyle donatıp, ya çevreye "ben farklıyım" imajını vererek yada ne yaptığını çözemediği bir şekilde "birnevi kendini uyuşturarak" hayatını , daha doğrusu "gençliğini" berbat etmenin asıl sebebini kimde aramalı?

tamamen katılıyorum sana.ayrıca;
hele o konuşmaları yok mu öldürüyor beni? tamam bir tarzınız var yapın, giyin, takın ama türkçenin içine etmeyin. :91:

yha makyaj kötü bishimi neden bole dusunuyosns:(yha eft ayni tepkiyi veriyolar sen yok nası erkeksin erkek deilsin falan filan die laf atıyolar yhani illa sivri burun ayakkabımı giymk gerek bu ülkede:(

Sivri burun ayakkabı, makjaj vs. ben karışmam, onlar kişinin tercihidir ama bu şekilde Türkçe olmaz. İşte bu yanlış. Dilimiz kimliğimizdir. Kültürümüz kimliğimizdir. Kimse kimliksiz olmak istemez herhalde.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri