TÜRKÇE dedim
Benim aLfabemde "q" YOK !
Hem bu nasıL bir harfse hem K yerine hemde G yerine geçiyor?
Özenti..
SöyLersem banLanırım şimdi Ayrıca sende anLamazsın Boşuna banLanmış oLurum yanii
EkLe msnimi
ayh eft elbette doru sölüysn Türkz falan ama bence illa tek tip giyinmek tek tip insanların olması ii deil ben sen o da olmasa bu dün ya yaşanılır olmaski eft maalesef saçlarıma aynen senin dediğin gibi kıs gibi falan filan die tepkiler alıyorum ama ben böyleyim kimse beni deişştremes bence herkeste böyle olmalı herkes aynı olursa bu hayat yürümes bence
ya ama adamın dediği lafa bak 'Türküz fln ama...' ne demek bu yaaa açıklayabilirmi acaba....!!!
yazık
çok yazık
söyleyecek kelime bulamıyorum..
kültürler arasında sıkışıp kalmış, ne yapacağını şaşırmış bir gençlik..
kendi kendini; -saçma sapan ve boş olduğuna kendi de inandığı- bir takım "tarz" ve yaşayış materyalleriyle donatıp, ya çevreye "ben farklıyım" imajını vererek yada ne yaptığını çözemediği bir şekilde "birnevi kendini uyuşturarak" hayatını , daha doğrusu "gençliğini" berbat etmenin asıl sebebini kimde aramalı?
yha makyaj kötü bishimi neden bole dusunuyosnsyha eft ayni tepkiyi veriyolar sen yok nası erkeksin erkek deilsin falan filan die laf atıyolar yhani illa sivri burun ayakkabımı giymk gerek bu ülkede
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.