emolara neden tepki var?

Milled Bişe Dijem...Kimin Ne Tarz TakıLdığı Kimseyi İlgilendirmez Bence Herkes Kendi Yoluna ..!
Kim Emo Kim Rapper Kimseyi Alakadar EdmeZ ..! Cewap:imoLarı yanLıs tanıoLar [noq]ne oLduqunu biLmeden yoRum yapıoLar [noqq]

bence emo cok sacma serseri gibi tipler türkceyi dogru kullanmama boş işler sadece herkes sac style yaparak bn emoyum dio emo=özentiLiq

yazık
çok yazık
söyleyecek kelime bulamıyorum..
kültürler arasında sıkışıp kalmış, ne yapacağını şaşırmış bir gençlik..
kendi kendini; -saçma sapan ve boş olduğuna kendi de inandığı- bir takım "tarz" ve yaşayış materyalleriyle donatıp, ya çevreye "ben farklıyım" imajını vererek yada ne yaptığını çözemediği bir şekilde "birnevi kendini uyuşturarak" hayatını , daha doğrusu "gençliğini" berbat etmenin asıl sebebini kimde aramalı?

aynen katılıyorum...

benje o dık dık bakanların laf atanların emo ozellığı ole yeteneklerı olmadığı ıcın hıncını alıolar

---> emolara neden tepki var?

yaa sise ne istersem gay bile olurum ölene kadar emoyum

waşşş iste orjin eMo :D
burdahn herkese diyorum emo punq Rock bilmem ne tarz takılan kımse kımdır.
Herkesın kendı yasam tarzı
kımse kımsyee karısamaz.
Emo kızlar bence cok qüseller
Erkeklerını boşfer^^^^hahaha

Emolara tepki var cünkü Emo Lar abartı
yoLda dans edebiLen basına buyruk qencLik xD
asLında sevimLiLer bakmayı biLene tabi xD
kim Emoyu nasL qörmek istiyosa öyLe bakar:)

ArkadasLar ßakın Sizin Gecmısınız Yokmu OsmanLı VsVs ?? Yanı NormaL Sivri Ayakkabı Felan Demıyorum Ama NorMaL GIyınMek VarKen ßi PanToL Normal ßı Sac ßi T Short Yanı Ne Gerek Var Sac Larını Kız Gıbı Yapmayaa MakYaJ Yapmaya ßen Gayet NormaL Yasıyorum ßakın Karsı Cıkmıyorum Ama ßenCe Abes Kacıyorr Ülkemiz Emo Suz Olunca Geri Mı KaLıyor SoyLermısınız Emo Olmayan FLn Takım Elbesımı Gıyıyor??? Erkek ErkeLıgını ßılsın :)

qeRi fLn kaLmıo ama dieR üLkeLeRde bu noRmaLken neden TüRkiye'de anoRmaL? bisim dieR üLkeLeRden ne eksiimis vaR?tmm HeRseyLeRiğne uymayaLım onLaRın buna bende kaRsıyım ama böLe basit taRz qiyiniş vs. yüsündende kimse pRpbLem çıkaRmasın!

ayh tartışılan konuya baq herkes bir qün doqru yolu bulur arkadaşlar bende eski emolardanım şuanda emolugu bırakıp türbanlı bir kıs oldum hep tepkiler yüsünden kötümser bakıldıgı için takmayın kafaya ama erkekler konusuna gelince erkekler cidden kadın gibi oluyor makyaj yapmasalar daha tatlı olurlar eminim bir cok emo arkim var ama hepsi makyajsıs otobüste yolda gördügüm emoların maşlh bir ton makyaj yapılmış şekilde gesiolar ben sadece buna karsıyım

catlak emo ne demek demişsin emo içindeki sıkıntıları dışarı atan eskiden içine kapanık utangac biri olan insanlardan korkan veya insanlar arasında dışlanan insanların içlerini bu şekilde dökmesi yani özgürleşmeye calışması bu yüsden emolara kısmayı kesin ve aranısa alarak onları dogru yola sürüklemeyi deneyin

Emolara tepki var cünkü Emo Lar abartı
yoLda dans edebiLen basına buyruk qencLik xD
asLında sevimLiLer bakmayı biLene tabi xD
kim Emoyu nasL qörmek istiyosa öyLe bakar:)
sana katıLıyorum canıM ama bir de şu var ki emoLarı görmek istediğimiz gibi göremiyoruz çünkü topLum içinde kaLıpLaşmış biR düşünce vaR ki emoLarın isyanKar,utangaç,eRgenLiğe yeni giRen,özenTi kişiLer oLdukLarı sanıLıyor.Tamam hepsi düzgün oLmayabiLir bunu biz de kabuLLeniyoRuz ama Turkiye'deki emoLarın coğu böyLe insanLar değiL nedeni iSe Turkiye'de emoLarın hoş kaRşıLanmaması çünKü geneLde topLum bu düşünceYi benimsediği için bunu emoLarda kabuLLenmiş duRumda.ama iLLaKi öyLe emoLarda vaR diyoRsanız Taksim'e cıKın biRsüRü,çeşiT çeşiT insan vaR (emoLar dahiL.).

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri