---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? My Name is Lucifer,Please Take My Hand...
J judaa Kayıtlı Üye 11 May 2009 #401 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? My Name is Lucifer,Please Take My Hand...
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 11 May 2009 #402 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Kaderimin Kaptanı Ruhumun Bekçisiyim...
J judaa Kayıtlı Üye 11 May 2009 #403 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Bir hayvandan da aşağı olsanız,sizinde yaşamaya hakkınız vardır.. (bkz: oldboy)
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Bir hayvandan da aşağı olsanız,sizinde yaşamaya hakkınız vardır.. (bkz: oldboy)
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 11 May 2009 #404 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Sevdamı iLikLedim düğme yerine tenime kaç düğüm oLmuş ne farkeder ?
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Sevdamı iLikLedim düğme yerine tenime kaç düğüm oLmuş ne farkeder ?
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #405 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? GaRDaŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 12 May 2009 #406 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Dere boyu kavakLar açsın yeşiL yaprakLar...)
J judaa Kayıtlı Üye 12 May 2009 #407 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Thats Amore
MiCky Kayıtlı Üye 12 May 2009 #408 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? …_|\______________ __,,,_ ../ `—۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ”| ./_==o___●TRaBZNLU●_ __| …),—.(_(__) / ..// (\) ),—-”.’ .//___// `—–’
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? …_|\______________ __,,,_ ../ `—۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ♥ ۵ ”| ./_==o___●TRaBZNLU●_ __| …),—.(_(__) / ..// (\) ),—-”.’ .//___// `—–’
meRve^^ Bayan Üye 12 May 2009 #409 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Nokta konmuş bitmiş en qüseL hikayem !!
MiCky Kayıtlı Üye 12 May 2009 #410 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Çat Pat Patlak Bir Hayat ..
İnci 1907 Prenses 12 May 2009 #411 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? . Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Mar 2011
MiCky Kayıtlı Üye 12 May 2009 #413 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Çılgın Gençlik Faroz Yolunda
J judaa Kayıtlı Üye 13 May 2009 #414 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? ben ölünce yağmur yağsın,ağladığı belli olmasın..
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? ben ölünce yağmur yağsın,ağladığı belli olmasın..
DiReNiS Bayan Üye 13 May 2009 #415 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Sessiz Çığlıklarım...
PERITOZU Bayan Üye 13 May 2009 #416 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Allahım Güçver Bana Sığındım Sana
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 May 2009 #417 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? keŞke bi `Hiç` oLsam !
' Kors@N Kayıtlı Üye 13 May 2009 #418 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Var Git Ölüm Tez Zamanda Yine Gel... Karanlıktaki Normlar
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Var Git Ölüm Tez Zamanda Yine Gel... Karanlıktaki Normlar
MiCky Kayıtlı Üye 13 May 2009 #419 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Sen Sus Gözlerin Konuşsun..
İnci 1907 Prenses 13 May 2009 #420 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? . Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Mar 2011