---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? :D:D:D RaPizM^^ & PiscLik
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 May 2009 #381 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? RaPizM^^ & PiscLik
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #383 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Beş binkere söyledin abartmayı Bırak..
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 May 2009 #384 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? seviorum sevmiorum kaçamak var bilmiorum
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #385 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Cukka Cukka kopalım Gençlik...
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 May 2009 #386 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? barbi deil harbi kıZzZ
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #387 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Aşk Dünyamız Dumanaltı
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 May 2009 #388 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? bizim tektir ama kiminin hergün değişir AŞKISI
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #389 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Seni Seviyorum Kelimesi Her Serserinin Diline Sakız Olmuş
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Seni Seviyorum Kelimesi Her Serserinin Diline Sakız Olmuş
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 May 2009 #390 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? sanırım game over :s
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #391 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Hayat Doluydum. Boşaltılar
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 May 2009 #392 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? ağlamadım ağlattılar
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #393 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Hocam Size Tamamiyle Katılıyorumm..
N ` nazLı .. Bayan Üye 11 May 2009 #394 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? aLayınız YaLan !
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #395 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? dünya Batıyor Yüzmeyi Ögrenin
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 May 2009 #396 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? alayınıza pause (!)
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #397 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? biz Yıkılmaz Sevgilerin Sarsılmaz Taşlarıyız Anlımızda Bela Yazar Gönlümüzde Sevda Delice Sevmeyi Biliriz Unutmayı Asla
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? biz Yıkılmaz Sevgilerin Sarsılmaz Taşlarıyız Anlımızda Bela Yazar Gönlümüzde Sevda Delice Sevmeyi Biliriz Unutmayı Asla
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 May 2009 #398 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? the end masalımızda son nokta..
MiCky Kayıtlı Üye 11 May 2009 #399 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Anladımki Sen Hiç Birşeysinn
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 11 May 2009 #400 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Sımsıkı kapattığım avuçLarımdadır prangaLarımın anahtaLarı .....
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Sımsıkı kapattığım avuçLarımdadır prangaLarımın anahtaLarı .....