Earl Freyja küçüklüğü.

---> Earl Freyja.

Hoş görünüz derin, hiç sığındığım olmamıştı. Siz var olun. Hep.

Karşılaştırma yapma niyetinde değildim bayan Eda'nın etkisi büyük. Detaylar kusurlu olsa da bütüne bakıldığında muazzam. Beğendim.

Eda bende de o etkiyi bıraktı bir de gözlüksüz gör.

---> Earl Freyja.

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] bana bak sen ne hakla beni gölgelersin!! :m15:

bence de o çok daha güzel zaten karşılaştırma yapılsın diye koymadım ben fotoğrafımı buraya:pp
yorumun için teşekkür ederim, sonunda biri "güzelsin, allah bağışlasın" dışında gerçek görüşünü belirtti, sağ olun efendim :kikiki:

Uçan spagetti canavarı aşkına, kibarlığı bırakıp saçımı başımı yolar mısın? Hikaye öyle daha güzel ilerler. :kikiki:

edit,Ben mesajımı yazana kadar pek çok yorum gelmiş. Sayın Caelia, çok teşekkür ederim bu ince davranışlarınız için, forumdaki duruşunuz ilk postunuzdan beri ilgimi çekiyordu. Daha çok çekiyorsunuz artık. İnce düşünceye sahip insanların forumumuzda olması beni sevindirdi.

---> Earl Freyja.

Amanda aman kimler varmış :) Maşallah allah sahibine bağışlasın dicem ama önce okuluna derslerine çalış bakim :p

---> Earl Freyja.

edebiyat sıfır otur. :YYYYYYYYYYYY14:

NA5WWY.png

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri