Earl Freyja küçüklüğü.

---> Earl Freyja.

Çok şeker çıkmışsın kardeşim :) Hayatının en güzel zamanlarındasın şu an.Allah sevdiklerine bağıslasın :)

---> Earl Freyja.

Çok şeker çıkmışsın kardeşim :) Hayatının en güzel zamanlarındasın şu an.Allah sevdiklerine bağıslasın :)

aslında sınavların ortasında hayatımın en güzel dönemleri değil bunu kafamızdan silelim lütfen, en güzel yaşlarımı da bu forumda geçirdim hep, güzel yorumun için teşekkür ederim. :eda:

---> Earl Freyja.

hem tatlış hem minnoş :)

ayrıca yaşını gösteriyorsun benceeeeeeeeeeeee :R

---> Earl Freyja.

Allah sevdiklerine bağışlasın seni fındık : )

---> Earl Freyja.

Şimdi farkettim de ben seni hep "xD" şeklinde gülen biri olarak tahmin etmiştim.
Bu fotoğrafta yüzünde sadece ":)" ifadesi var xD

---> Earl Freyja.

Sizi Eda gölgeliyor. Ziyadesiyle duru bir güzelliğiniz var fakat o daha iyi şimdi.

Gerçekler acıtıyorsa kusur söyleyende olmamalı.

---> Earl Freyja.

Sizi Eda gölgeliyor. Ziyadesiyle duru bir güzelliğiniz var fakat o daha iyi şimdi.

Gerçekler acıtıyorsa kusur söyleyende olmamalı.

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] bana bak sen ne hakla beni gölgelersin!! :m15:

bence de o çok daha güzel zaten karşılaştırma yapılsın diye koymadım ben fotoğrafımı buraya:pp
yorumun için teşekkür ederim, sonunda biri "güzelsin, allah bağışlasın" dışında gerçek görüşünü belirtti, sağ olun efendim :kikiki:

---> Earl Freyja.

Hoş görünüz derin, hiç sığındığım olmamıştı. Siz var olun. Hep.

Karşılaştırma yapma niyetinde değildim bayan Eda'nın etkisi büyük. Detaylar kusurlu olsa da bütüne bakıldığında muazzam. Beğendim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri