oLur mu canmm:D:D d.g.sen bana gıcık oLuomusun
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,323 ilk izlenim öyleydi sonradan biraz biraz eridi bu buz... duyduguma göre sen öss'ye hazırlanıyormuşsun ?
ilk izlenim öyleydi sonradan biraz biraz eridi bu buz... duyduguma göre sen öss'ye hazırlanıyormuşsun ?
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,326 onu kimden duydun =) duyduguma göre senin bilgisayarında türk müzikten cok yabancı müzik varmış ?
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,328 evet sizin gibi değerli insanlardan dolayı belkide =) duyduguma göre bu forumu benim gibi... sende severmişsin.
evet sizin gibi değerli insanlardan dolayı belkide =) duyduguma göre bu forumu benim gibi... sende severmişsin.
İnci 1907 Prenses 7 Ocak 2009 #1,329 ewt severim tabikide çok sevdiğim arkadaşlar edindim bütün üyeler bnm için degerli bi kaçtanesi daha mühimler gerci ama d.g. canın sıkılıyomuş
ewt severim tabikide çok sevdiğim arkadaşlar edindim bütün üyeler bnm için degerli bi kaçtanesi daha mühimler gerci ama d.g. canın sıkılıyomuş
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,330 evet facebookta boş boş dolanıyorum... duyduguma göre senin facebook adresini bi ara dondurmuşsun
İnci 1907 Prenses 7 Ocak 2009 #1,331 bn hiç üye olmadımki düşündüm ama kankam yemn ettirdi olamam hahaha alltaki d.g. sen çok komikmişin
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,332 çevrenin tepkisi o... ama ben demiyorum ki ben komiiiim duyduguma göre sen nickini bi filmde görmüşsün _?
çevrenin tepkisi o... ama ben demiyorum ki ben komiiiim duyduguma göre sen nickini bi filmde görmüşsün _?
İnci 1907 Prenses 7 Ocak 2009 #1,333 aa böle bi film varmıki yoo bi animedan alıntdır d.g. össye calışıyomuşun
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,334 yok ben üni okuyorum... duyduguma göre sözelciymişsin ... ?
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,336 yok bee elimden geleni yapıyorum duyduguma göre TM'ciymişsin...
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,338 idare nasıl bi cevaptır yaf yo yo o duyumlar yanlış artık beynimle seviyorum kalbimle degil yeterince yara aldı çünkü duyduguma göre nickini alırken recep ivedik misali biraz fazla basmışsın klavyeye ?
idare nasıl bi cevaptır yaf yo yo o duyumlar yanlış artık beynimle seviyorum kalbimle degil yeterince yara aldı çünkü duyduguma göre nickini alırken recep ivedik misali biraz fazla basmışsın klavyeye ?