d.g sen sinirimiisn
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,311 yok seni tanıdım ya artık degil... duyduğuma göre mahalledeki kızları kesiyomuşsun
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,313 hayır... gören gözlerin aldanması o... duyduguma göre biraz anti patin oluyomuş tanımadıgın insanlara karsı ?
hayır... gören gözlerin aldanması o... duyduguma göre biraz anti patin oluyomuş tanımadıgın insanlara karsı ?
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,315 hayır, sinirli birisi degilim.. duyduğuma göre havalı civalı bişisin
İnci 1907 Prenses 7 Ocak 2009 #1,316 bn mi öle görünüyo olabilirm ama deilimdir d.g. çok cabuk ortasm kurabiliyomuşun
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,317 evet uyum sürecim pek uzun sürmez... duyduguma göre arkadaşlığa cok önem veriyomuşsun ve arkadasın olmayanlarada direk sen benim arkadasım degilsin diye tersliyomuşsun
evet uyum sürecim pek uzun sürmez... duyduguma göre arkadaşlığa cok önem veriyomuşsun ve arkadasın olmayanlarada direk sen benim arkadasım degilsin diye tersliyomuşsun
İnci 1907 Prenses 7 Ocak 2009 #1,318 :$ arkadaşlarım bnm için ewt çok önemli ve gercekten çok sevdiğim dostlarıma canım feda alltaki sen çok gülen birisimişin
:$ arkadaşlarım bnm için ewt çok önemli ve gercekten çok sevdiğim dostlarıma canım feda alltaki sen çok gülen birisimişin
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 #1,319 evet real hayatta öyledir d. g. sen cok gülenleri sevmezmişsin