Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

en azından bugun benı cekmenı ve bana bu sterslı gunuumde destek olmanı beklerdım arkadsım

O bana BitaNem derdi;Ben'se O/na HerŞeyim,Gittim...O sadece Bitanesini kaybetti,Bense HerŞeyimi.....!

hayatta her şey karşılıklı.ne ekersen onu biçersin karşılığında.vermediğin bir şeyin karşılığını beklemek biraz saçma geliyor bana ...

unut gitsin yaşanan her şeyi.bir hataydı hiç olmaması gereken diye düşün...

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] arkadaş foruma yeni geldim merak etmişsin beni müsait olduğumda gelirim.kendine iyi davran.....diğer arkadaşlara da merhaba......

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] arkadaş foruma yeni geldim müsait olduğumda uğrarım.diğer ark.merhaba....

Bu sene sınıfın ne kadar farklı olacagını hayal bile edemezsin.
Sen istedin. :krzma:

3 Temmuz'da başlayan ve büyük bir gizlilik ile sürdürülen #bureplerdebib.klukvaramahadihayırlısı operasyonu bugün tamamlandı.

Şaibeye karışanların repleri ; 200 ile 6000 arası düşürüldü.

Şimdi sırada Yargıtay'ın kararı var...

*

Biz vep şikesi yapmadık, yaptıysak düşlevfovum için yapmışızdıv, davağacında da olsak son sözümüz avtı vep!

AİHM'e gideceğik looo :I

*

Bana da malzeme çıktı :forumtrancekro9dx6:

Benim düşmemiş demek ki hiç bir olaya karışmamışım. :pp

Onun replerini de ben yükseltmişim farkında bile degildim) çok konuşmasın 7859631 tane - rep veririm xD

0'lasın, şaibeli vep istemem ben
hih2.gif

Şaibeli degildi,sen verince 100 den fazla ben verince 15 geliyordu dengelemek amacıyla arka arkaya vermişim)

hem r söyleyemeyenlerle alay mı ediyosun xD ne kadaV ayıp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri