---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Zıkkım iç. +
Gözde' Bayan Üye 9 Eyl 2012 #1,961 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ` nazLı ..' Alıntı: Zıkkım iç. Genişletmek için tıkla ... +
G Gökbörü Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #1,964 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ßaq ßén aqLıyo muyum ? hérSéyimi kayßétmiskén..!
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #1,965 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! en azından bugun benı cekmenı ve bana bu sterslı gunuumde destek olmanı beklerdım arkadsım
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! en azından bugun benı cekmenı ve bana bu sterslı gunuumde destek olmanı beklerdım arkadsım
quLDeniz Bayan Üye 9 Eyl 2012 #1,967 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! O bana BitaNem derdi;Ben'se O/na HerŞeyim,Gittim...O sadece Bitanesini kaybetti,Bense HerŞeyimi.....!
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! O bana BitaNem derdi;Ben'se O/na HerŞeyim,Gittim...O sadece Bitanesini kaybetti,Bense HerŞeyimi.....!
parasite Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #1,968 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! hayatta her şey karşılıklı.ne ekersen onu biçersin karşılığında.vermediğin bir şeyin karşılığını beklemek biraz saçma geliyor bana ...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! hayatta her şey karşılıklı.ne ekersen onu biçersin karşılığında.vermediğin bir şeyin karşılığını beklemek biraz saçma geliyor bana ...
buğlem Bayan Üye 9 Eyl 2012 #1,969 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! quLDeniz' Alıntı: O bana BitaNem derdi;Ben'se O/na HerŞeyim,Gittim...O sadece Bitanesini kaybetti,Bense HerŞeyimi.....! Genişletmek için tıkla ... evt öyle oldu.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! quLDeniz' Alıntı: O bana BitaNem derdi;Ben'se O/na HerŞeyim,Gittim...O sadece Bitanesini kaybetti,Bense HerŞeyimi.....! Genişletmek için tıkla ... evt öyle oldu.
parasite Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #1,970 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! unut gitsin yaşanan her şeyi.bir hataydı hiç olmaması gereken diye düşün...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! unut gitsin yaşanan her şeyi.bir hataydı hiç olmaması gereken diye düşün...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #1,971 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sıkıntı yok
AyPerisi Bayan Üye 10 Eyl 2012 #1,972 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] arkadaş foruma yeni geldim merak etmişsin beni müsait olduğumda gelirim.kendine iyi davran.....diğer arkadaşlara da merhaba......
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] arkadaş foruma yeni geldim merak etmişsin beni müsait olduğumda gelirim.kendine iyi davran.....diğer arkadaşlara da merhaba......
AyPerisi Bayan Üye 10 Eyl 2012 #1,973 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] arkadaş foruma yeni geldim müsait olduğumda uğrarım.diğer ark.merhaba....
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] arkadaş foruma yeni geldim müsait olduğumda uğrarım.diğer ark.merhaba....
eslem61 Bayan Üye 10 Eyl 2012 #1,974 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sıradan bir merhaba'nın en ağır sonucu Sen olabiliyormuşsun...
Lilith Daughter of the Void Admin 10 Eyl 2012 #1,975 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu sene sınıfın ne kadar farklı olacagını hayal bile edemezsin. Sen istedin. :krzma:
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu sene sınıfın ne kadar farklı olacagını hayal bile edemezsin. Sen istedin. :krzma:
M Mastor Kayıtlı Üye 10 Eyl 2012 #1,976 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 3 Temmuz'da başlayan ve büyük bir gizlilik ile sürdürülen #bureplerdebib.klukvaramahadihayırlısı operasyonu bugün tamamlandı. Şaibeye karışanların repleri ; 200 ile 6000 arası düşürüldü. Şimdi sırada Yargıtay'ın kararı var... * Biz vep şikesi yapmadık, yaptıysak düşlevfovum için yapmışızdıv, davağacında da olsak son sözümüz avtı vep! AİHM'e gideceğik looo :I * Bana da malzeme çıktı :forumtrancekro9dx6:
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 3 Temmuz'da başlayan ve büyük bir gizlilik ile sürdürülen #bureplerdebib.klukvaramahadihayırlısı operasyonu bugün tamamlandı. Şaibeye karışanların repleri ; 200 ile 6000 arası düşürüldü. Şimdi sırada Yargıtay'ın kararı var... * Biz vep şikesi yapmadık, yaptıysak düşlevfovum için yapmışızdıv, davağacında da olsak son sözümüz avtı vep! AİHM'e gideceğik looo :I * Bana da malzeme çıktı :forumtrancekro9dx6:
Amor Bayan Üye 10 Eyl 2012 #1,977 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Benim düşmemiş demek ki hiç bir olaya karışmamışım. p
'hayaL Bayan Üye 10 Eyl 2012 #1,978 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Onun replerini de ben yükseltmişim farkında bile degildim) çok konuşmasın 7859631 tane - rep veririm xD
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Onun replerini de ben yükseltmişim farkında bile degildim) çok konuşmasın 7859631 tane - rep veririm xD
M Mastor Kayıtlı Üye 10 Eyl 2012 #1,979 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 0'lasın, şaibeli vep istemem ben
'hayaL Bayan Üye 10 Eyl 2012 #1,980 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Şaibeli degildi,sen verince 100 den fazla ben verince 15 geliyordu dengelemek amacıyla arka arkaya vermişim) hem r söyleyemeyenlerle alay mı ediyosun xD ne kadaV ayıp
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Şaibeli degildi,sen verince 100 den fazla ben verince 15 geliyordu dengelemek amacıyla arka arkaya vermişim) hem r söyleyemeyenlerle alay mı ediyosun xD ne kadaV ayıp