---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kime ne yahu.
LiFe Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #2,003 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu iş Böyle olmayacak Ya İstanbul Benim olacak YAda Ben İstanbulun olacam
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu iş Böyle olmayacak Ya İstanbul Benim olacak YAda Ben İstanbulun olacam
eslem61 Bayan Üye 14 Eyl 2012 #2,004 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sus be yüreğim, Bende biliyorum özlediğimi; Susta bilmesin özlendiğini. Özdemir Asaf
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sus be yüreğim, Bende biliyorum özlediğimi; Susta bilmesin özlendiğini. Özdemir Asaf
Cho Bayan Üye 14 Eyl 2012 #2,005 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! '-Öyle uzaklaşıyoruz ki birbirimizden, öyle köreltiyor ki büyük şehirler insan yanımızı; binalar yükseldikçe insanlık alçalıyor sanki..'
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! '-Öyle uzaklaşıyoruz ki birbirimizden, öyle köreltiyor ki büyük şehirler insan yanımızı; binalar yükseldikçe insanlık alçalıyor sanki..'
M Mastor Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #2,006 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu kız amma esrarengiz çıktı ha xD
'hayaL Bayan Üye 14 Eyl 2012 #2,008 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! xD okuma yazması var ne güzel
'-DamLa Bayan Üye 14 Eyl 2012 #2,009 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! xD seni bogabilirim dırıımm dırııım.
LiFe Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #2,010 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Biraz içtimde Ama bukez Senin için deiğildi Seni unutma kararı aldığım ve irademi sonuna kadar kullanmaya karar verdiğim içindi ...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Biraz içtimde Ama bukez Senin için deiğildi Seni unutma kararı aldığım ve irademi sonuna kadar kullanmaya karar verdiğim içindi ...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #2,011 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Velhasıl Kelam Canın Cennete
Deniz kızı Bayan Üye 15 Eyl 2012 #2,012 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sen benim diğer yarımsın.
Lilith Daughter of the Void Admin 15 Eyl 2012 #2,013 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Başarılar o zaman. Unutmak zor değil..
Rock SouL Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #2,014 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! e-mail'lerini kontrol ederbilir misin.
LiFe Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #2,015 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bİr İhtimal kalmıştı Onuda Harcadım Bitti Yüz Yüze konuştugumuzda Anlıyacaktır Herşeyi
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bİr İhtimal kalmıştı Onuda Harcadım Bitti Yüz Yüze konuştugumuzda Anlıyacaktır Herşeyi
Lilith Daughter of the Void Admin 15 Eyl 2012 #2,016 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Olmasın lütfen.
LiFe Kayıtlı Üye 15 Eyl 2012 #2,017 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kaba kuvvete baş vurmadım ama Yüz Yüze Konuşmak için Önüme çıkıp engel olamya çalışacak insan olursa Vay haline
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kaba kuvvete baş vurmadım ama Yüz Yüze Konuşmak için Önüme çıkıp engel olamya çalışacak insan olursa Vay haline
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #2,020 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bazen gercekten tıskınıorum erkeklerden