Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

Biliyorum ben benim en sevdiğim renk siyah diye sen siyah renksin. Yoksa sen kolay kolay kendi yetkisini alacak adam değilsin. Peygamber Sabrı diyorlar ya ondan var sende. Ben hiç yanılmam hem. Sen ben değilsinki gözünden iki damla sinir yaşı akınca bırakıp gidesin. O yüzden gelmeyeceğine inanmıyorum senin, yalan haber hep bunlar. Yoksa sen unutur gider misin tüm anıları? Tatile falan gittin belkide. İşte arkadaşım insanın bunlara inanası geliyor. Ali gitti diyincede gitmemiştir o ya sana öyle gelmiştir diyip geçiştiresi geliyor insanın. Ama genede morali bozuluyor insanın, o yüzden yol yakınken gitme, Dön. Aha geldin. Ne o duygusallık yakısıyor mu diye? Gitmekte sana yakısmıyor.
O yüzden uzatmicam gel be.

La aşk şarkısı koydum ama neyse güzel melodi bak

Hayatımda senin kadar tatlı bişey görmedim ben...gamzeni yesinler

Kötü etme içimi yazma daha gerek yok
Olmaz tamam mı? Benim tek hazinem klavyem kalemim şuan o yüzden olmaz. Bendeki bu inat varken, göz yaşlarımda bitmemişken susmak falan olmaz. Sığdıramıyorum içimi içime, insanın mutluluktan içi içine sığmaz, bu beden dar geliyor bana. Elimden gelse düne dönmek istiyorum. Sadece düne.. O karar kafandan ne an geçtiyse o ana. Bu hayatımda duyduğum en saçma şey.
Gerek yok ha? Bu şimdiye kadar söylenmiş gelmiş geçmiş en saçma söz değil mi? Biliyorum sende bu kadar kolay vazgeçmedin zaten, ama yanlış hiç geçmemen gerekirdi. O yüzden yolun sonuna daha gitmeden dön ulan.

Bugün bir dilek balonum olsun istedim ve onu 'Seninle' gökyüzüne bırakmak istedim . 'Senden' başka dileğim olmaz sanıyordun biliyorum . Ama daha güzel bir şey istedim ; Aşk'ımızın saygınlığını korumasını . Sadece bu . 'Seni' kaybetmeye göze alabilirim ama saygınlığımızı yitirmeyi göze alamam . 'Sen' bir başkaydın . Öyle kal .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri