Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

Alışkanlık işte. Gece telefona bakmadan edemiyorum. :)

Bazen pişmanlık duyar insan...
yaptıklarından
ya da
yapamadıklarından.. .
ama fırsatlar, değerlendirdiği kadardır!

Seni elime geçirirsem parçalara ayıracam.
Atom bile çok büyük kalacak yanında. :)

Bir merhaba demeliydi. En azından bir merhaba kelimesini hak etmiştim

"Bir insanı sevmek onun zihninde bir türlü huzura erememiş tüm hikayeleri raflarından çıkartıp tek tek temize çekmek demektir."

Sana seni seviyorum demek varken nasılsın demek zoruma gidiyor

biliyorum sende özlüyorsun oralarda , merak etme senin yerini kimse tutmuyor burada , tutamaz da , sen başkaydın , başka kalacaksın , ilk filansın ya hani , ilkler unutulmaz filan , öyle değil işte , ben seni ilkim olduğun için değil , beni sevdiğin, bana değer verdiğin , beni önemsediğin , bana güvendiğin için unutamıyorum , sen gittin gideli bi arayış içine girmiştim ,
insan aşksız yaşayamaz derler ya , o doğru işte , ben sensiz duramadım yerimde , aradım seni her gün .. ama çoktan gitmişsin .. Arada kokunu alıyorum biliyor musun , istemeden gözlerim doluyor , boğazım düğümleniyor , beni izlemeye geldiğini düşünüyorum .. Gittiğin gün çok kızdım sana , dünya başıma yıkılmıştı adeta , biliyorum kızgındın , ama küs ayrılmasaydık keşke , şimdi korkuyorum birilerini incittiğimde , ya onları da küsken kaybedersem diye .. sonra herkese iyi bakmaya çalışıyorum sen demiştin unuttun mu , sen kendin gibi gör herkesi diye , işte öyle yapıyorum , ama sen varken ki gibi değil artık hayat .. İnsanları kendin gibi görürsen üzülüyorsun artık .. keşke her şey bıraktığın gibi kalabilseydi .. Seni bazen öyle özlüyorum ki yemin ediyorum kelimeler kifayetsiz diye buna derim ben .Babama çok kızdım hatıralarını alıp attı diye , sen gittikten sonra 1 ay konuşmadım babamla , ne yapacağını bilemedi , pişman olduğunda konuşalım dedim , geldi oturdu yanıma , Onu kaybettin evet , acı çekiyorsun ama sen bizim herşeyimizsin , bizde sende bu acıyı tatmak istemiyoruz dedi . o zaman anladım doğru bir şeyler yaptığını .. Ama sesini unuttum biliyor musun , en çok üzen bu beni .. Sesin anılarımdan silindi . Hatırlamaya çalışıyorum , bazen saatlerce kafa yoruyorum ama yok yok yok ! unutmuşum sesini .. Senden kalan şey ne biliyor musun ? buna sevinirsin biliyorum "İnsanlara değer veriyorum , saygı duyuyorum ve güveniyorum " bana bıraktığın en güzel şey bu . ardından da gülüşün geliyor , onu hiç unutamıyorum işte . hatırladıkça affediyorum seni.Sende beni affet , Sevebilirim belki yeniden . Dengesiz tavırlarda bıraktın bende , arada iyi oluyorum ama bazen öyle bir an geliyor ki 180 derece dönüyorum , bir anda ağlamak geliyor işte .. senden sonra denedim 2 ilişki , yemin ederim yerini tutan olmadı , yerini tutmayı geç tırnağın olamadılar . Sevmemişlerdir belki .. Seni aldatmmış gibi hissediyorum ama ruh ikizini bulacağıma inanıyorum hala .. Sen demiştin , ben olmazsam benden bir daha gelir , onu kaybetme . Sana değer vermeyene insana acırım demiştin . Onu hiç unutmam , ama çok değişmiş her şey görsen .. kimse beni çözemiyormuş öyle diyorlar , aklıma o an 27 bilinmeyenli denklemimsin sen benim .. dediğin geliyor.. neden 27 dediğimde cevap verememiştin hatırlıyorsun dimi ..
27 Aralıkta bırakıp gittin beni .. ondan içinden gelmiştir belki .bir de o gün kardeşimin doğum günüydü , sen bilmezsin tabi .. söylemedim sana hiç . Ama nereden bilebilirdim ki o gün beni bırakıp gideceğini..vefat ettiğin gün var ya .. o gün biri gelip bana sırıtarak senin öldüğünü söyledi , yakın arkadaşımız sayılmaz evet ama niye gülümseyerek söyledi . Onun yüzünden öldüğüne inanmak istemedim bir süre . şşaka yapıyor gibiydi, sınıfa koştum baktım ki orada da yoksun , herkes ağlıyor , o an var ya , bi anda gözlerim yaşarmadan bir damla aktı , gerisini hatırlamıyorm şoktaydım herhalde , evine geldim sonra , senin evin.. yatağına oturdum.. saatlerce baktım , seninle uyumayı çok istiyordum bilirsin , hala isterim .. Belki geliyorsundur geceleri ha ? ne dersin .. geliyor musun ? buna cevap verebilmeni o kadar çok isterdim ki .. belki de hala kırgınsın sende .. bunlara kafa yormaktan iyice yaşlandım , görsen halimi .. zayıfladım iyice bi gör beni , senden eser yok şimdi , çirkin bi kızım , kalbim nasıl Allah bilir tabi ama ban kalırsa o da kararmış .. iyi olmak için çabalasam da bişileri yanlış yapıyorum sanki ..
Senin bana yaptığın fedakarlıkları arıyorum herkes de .. Ne yaptım deme lütfen .. Tekerleğim patlamıştı hatırlar mısın , dershanede , ağzınla şişirdin ağzınla ! eve kadar idare etsin diye .. şimdi insanlar çok acımasız , inan yok sen gibisi .. Varsa da tanımadım Fedakarlıkta böylesini .. Özletme nolur kendini .. Kırgın olsak da gel arada yanıma .. Kokunu falan bırak git ne bileyim .. Gülüşünü getir aklıma . Bunu okursun belki , fısıldarlar kulağına ; İyi Bak Kendine .
27 Aralık 2006 .

Bir de baktım ki
Ben ben değilim artık
Sûretim başka bir sûret
İsmim başkasının ismi
Gönlüm ne yöne akar
Ben ne yöne
Verdiğin emaneti yitirdim yollarda
Hata ettim
Kusur ettim
Affola..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri