---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yüreğim Kiymet Bilene Emanet - Hz mevlana
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 16 Tem 2012 #1,581 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yüreğim Kiymet Bilene Emanet - Hz mevlana
quLDeniz Bayan Üye 16 Tem 2012 #1,582 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Defalarca neşter vurulan, Sonra geçti diyip sarılan.. Ama hala kanayan yara bende .
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Defalarca neşter vurulan, Sonra geçti diyip sarılan.. Ama hala kanayan yara bende .
duyguMuhtar Bayan Üye 16 Tem 2012 #1,583 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Özetin özeti: Kiraz, güzelliğine güvendiği için kurtlanırmış.
quLDeniz Bayan Üye 16 Tem 2012 #1,584 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Artık dilediğin kadar Artık dilediğin kadar Al istediğin kadar Özgürsün...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Artık dilediğin kadar Artık dilediğin kadar Al istediğin kadar Özgürsün...
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 16 Tem 2012 #1,585 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bazen inanmak en büyük kumardır hanımefendi bunu ilk önce öğren.
duyguMuhtar Bayan Üye 16 Tem 2012 #1,586 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kiraz bana cok gelir ben incirden yanayım.o daha mulayim
Silencio Kayıtlı Üye 16 Tem 2012 #1,587 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen ne anlarsın filmden. Pehhh
Valetta Bayan Üye 16 Tem 2012 #1,589 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Doğum günümün gelmesini hiç istemiyorum . Neden biliyor musun ? 4 yıl boyunca ilk kutlayan sen olduğun için .Peki ya şimdi hiç mi gelmicem aklına ?
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Doğum günümün gelmesini hiç istemiyorum . Neden biliyor musun ? 4 yıl boyunca ilk kutlayan sen olduğun için .Peki ya şimdi hiç mi gelmicem aklına ?
Valetta Bayan Üye 16 Tem 2012 #1,593 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu son diyodum ama değilmiş bakk bi kaç damla daha aktı biraz önce umarım mutlusundur
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu son diyodum ama değilmiş bakk bi kaç damla daha aktı biraz önce umarım mutlusundur
Bisquitte* Bayan Üye 17 Tem 2012 #1,595 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! böyle olsun istemezdim , seni üzmek , aglatmak , yari yolda birakmak istemezdim , ama lanet olsun ki kendim ne istedigimi bilmiyorum , özür dilerim
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! böyle olsun istemezdim , seni üzmek , aglatmak , yari yolda birakmak istemezdim , ama lanet olsun ki kendim ne istedigimi bilmiyorum , özür dilerim
duyguMuhtar Bayan Üye 17 Tem 2012 #1,596 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Keşkeler üzer. Olsa, etse, yapsa, sevse, gitse yok. Yanınızda veya yanımda değil işte. Gerçekler yüze vuruldu, tamamdır.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Keşkeler üzer. Olsa, etse, yapsa, sevse, gitse yok. Yanınızda veya yanımda değil işte. Gerçekler yüze vuruldu, tamamdır.
duyguMuhtar Bayan Üye 18 Tem 2012 #1,599 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Düşünsenize, biri mesafeleri yok sayıp size kelimeleriyle dokunabilecekken, susuyor..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Düşünsenize, biri mesafeleri yok sayıp size kelimeleriyle dokunabilecekken, susuyor..
bluee Kayıtlı Üye 18 Tem 2012 #1,600 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 5 Ağustosun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum özledim seni