---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hayırdır inşallah.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 14 Tem 2012 #1,542 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ve Ben. Dilek tutmadım hiç. Hep dua ettim "Ömrün ömrüme nasip olsun diye..! Öyle İşte.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ve Ben. Dilek tutmadım hiç. Hep dua ettim "Ömrün ömrüme nasip olsun diye..! Öyle İşte.
M Mastor Kayıtlı Üye 14 Tem 2012 #1,543 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok sıcak la kalıp kalıp buz getir...
Lilith Daughter of the Void Admin 14 Tem 2012 #1,544 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gel bana gel bana gel bana gel banaaaaaaaa. xD Umarım istediğim elbise bu konuyu okur. :kopkop:
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gel bana gel bana gel bana gel banaaaaaaaa. xD Umarım istediğim elbise bu konuyu okur. :kopkop:
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 14 Tem 2012 #1,545 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ''Kadın; Erkeğin gelincik çiçeğidir." ~ Hz. Muhammed (s.a.v)
Valetta Bayan Üye 14 Tem 2012 #1,546 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Pamuk ipliği kopmak üzere bi daha nolur gelme bana
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Tem 2012 #1,547 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Zaman konusunda sıkıntı yaşıyoruz :d
duyguMuhtar Bayan Üye 14 Tem 2012 #1,548 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Erkeklerin küçücük bir şeyin bile bir kızı ne kadar üzebileceği hakkında en ufak bir fikirleri yok.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Erkeklerin küçücük bir şeyin bile bir kızı ne kadar üzebileceği hakkında en ufak bir fikirleri yok.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 14 Tem 2012 #1,549 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gece büyük ihtimal nette olamayacam.
duyguMuhtar Bayan Üye 14 Tem 2012 #1,550 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Nasıl olsa ölmeyeceğiz mi ? Gizleme derdini bana anlat...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Tem 2012 #1,551 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İhale ona kaldı. xD Seviyorum seni xD
Lilith Daughter of the Void Admin 14 Tem 2012 #1,552 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bah şimdi imzama. :kopkop:
duyguMuhtar Bayan Üye 14 Tem 2012 #1,553 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Önce ne istediğini bilicen bıdı bıdı yapmanın alemi yok.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Tem 2012 #1,554 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ruh halimi de değiştirdim xD Gerisini düşün artık xD
quLDeniz Bayan Üye 14 Tem 2012 #1,555 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra. Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğreniyor..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra. Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğreniyor..
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Tem 2012 #1,557 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirimesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin." -Demiş Murat Menteş Hanımefendi Sıkıntı yok.. (;
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirimesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin." -Demiş Murat Menteş Hanımefendi Sıkıntı yok.. (;
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Tem 2012 #1,559 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Her neyse (;
duyguMuhtar Bayan Üye 15 Tem 2012 #1,560 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sanırım şu sıralar birilerini takıntı haline getirmek istiyorum, bakalım.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sanırım şu sıralar birilerini takıntı haline getirmek istiyorum, bakalım.