---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! özledimm.....
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 27 Ara 2010 #142 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ne Embesiller Var Engel Yiyipte Hala Sitede Çaktırmadan Dolaşıp Laf Koymaya Çalışanlar
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ne Embesiller Var Engel Yiyipte Hala Sitede Çaktırmadan Dolaşıp Laf Koymaya Çalışanlar
'-Gamze Bayan Üye 27 Ara 2010 #143 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Geçmiş Olsun Canım..Çabuk iyileş ihtiyacım var
BravehearTs Kayıtlı Üye 27 Ara 2010 #144 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sözcüklerinize dikkat edin. Moderatör tarafında düzenlendi: 31 Ara 2010
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 27 Ara 2010 #145 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Seni Bulacaam Olum
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 29 Ara 2010 #148 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çaraler Çaresiz..
Disonans Kayıtlı Üye 30 Ara 2010 #152 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Nasılda uzaksın böyle ben yanarken aşkından..
LoKuMuM<3 Bayan Üye 31 Ara 2010 #156 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İntikam aldım ya o bana yeter. Artık bi başkasıyla ol umrumda değil.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İntikam aldım ya o bana yeter. Artık bi başkasıyla ol umrumda değil.
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 31 Ara 2010 #157 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! BravehearTs Kullandığınız kelimelere lütfen dikkat edin olmaz mı ?
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! BravehearTs Kullandığınız kelimelere lütfen dikkat edin olmaz mı ?
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 31 Ara 2010 #158 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! BravehearTs 2kere gördüm bişi demedim 3. olmasın
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 #159 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ya valla cok ozledm sevıorum