---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bensiz günlerini unut artık..
'Gülümse :D Prenses 16 Ocak 2011 #183 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Keske aski yasasaydk birlikte.
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 #184 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim Anılar kemirdi yüreğimi Felç oldu hislerim
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim Anılar kemirdi yüreğimi Felç oldu hislerim
EnjoYMeNT Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 #186 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! DüşlerForum sakinleri Önünde Seni Çok Seviyorum 'S'
ashli Bayan Üye 16 Ocak 2011 #187 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Beni bir sen anladın sen de yanlış anladın..
'Gülümse :D Prenses 16 Ocak 2011 #188 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Insan tanimadig bir insani ozleyebilirmi?
'-DamLa Bayan Üye 19 Ocak 2011 #190 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! allahından buL ben susuyorum ! (,
nissan91 Bayan Üye 6 Şub 2011 #193 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! içimde ne varsa hepsini yokettin... senden nefret ediyorum .... canın cehenneme :/
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! içimde ne varsa hepsini yokettin... senden nefret ediyorum .... canın cehenneme :/
okeanos Banned 6 Şub 2011 #194 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! istediklerim sende yok... çabalama boşuna..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #196 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben düşünürümde o bu konuyu okumayı düşünemez.:Ç
okeanos Banned 13 Şub 2011 #200 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! yalnız geçecek olan sevgililer günüm için sonsuz teşekkkürler