Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

sana herkes gibi bakabilmeyi isterdim.herkes gibi bende sana aşık olmayı isterdim eşim senin gibi olmazsa evlenmem demek isterdim.başkalarına inat,korumaya çalışıp daha çok yıkanlara inat hep sen olasın isterdim.kötüye,pise karşı hep sen.gülüşünü,yürüyüşünü,kızışını görmek isterdim. içimde biriktirdiğim tüm soruları hani onları üzmeyeyim diye sormadığım tüm soruları tek tek sana sormak isterdim.o Karadenizli tavrını hareketlerinde izlemek isterdim.günlüğüme yazılan her şeyin onlar tarafından okunduğunu biliyorum hoş saklamıyorum da,ama onları üzmemek adına bu yazıyı buraya yazmak daha mantıklı geldi bana,sırf unutulmadığını bil diye.düşünüyorum da sen bu yazıyı okuyacak olsan ilk olarak ne derdin.ne derdin sahiden,yoksa bi şey demeden öpüp sarılır mıydın? bende o hiç alamadığım kokunu duyar mıydım.sen şimdi öyle bi anda çıkagelsen öpsem koklasam sarılsam sonra gitsen olmaz mı.neyse ben yine saçmalamaya başladım. teknolojinin gözünü seveyim,ah bi de senin kendine has duruşunu gösterebilse...

bir gün kabalık edersem,habersiz çekip gidersem yalnızlığım sana emanet ..

bak sayın x
bence sen haklısın ama bende haklıyım ne ben kendimi değiştirecektim nede sen önyargıları ama one may'de gördük İtanbul'lu arkadaşlarımızı görüşdaşlarımızı gördük hepsi tırnak içerisinde kopuk insanlardı onlardan daha fazla yüzüne bakjılır bir halde olmama rağmen beni ihrac ettin ki tek sebep olarak bunu göstermedin
şimdi sayın x düşün taşın bensiz yapamazsınız beni geri al

lütfen :(

Artık tanışmıyoruz. İki düşman bile iki yabancının birbirine baktığı nefretle bakamazmış. Yakında kına yakarsın bir yerlerine.. tek dileğim ♥

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri