---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sevgili Kaslı Çocuk geberirsin umarımm
'Gülümse :D Prenses 22 Kas 2015 #4,581 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sevgili Kaslı Çocuk geberirsin umarımm
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Kas 2015 #4,583 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! En çok ben üzüyorum, en çok ben kırıyorum. Farkındayım.
Deniz kızı Bayan Üye 26 Kas 2015 #4,584 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Ne ara “seni çok özledim” diyemeyecek kadar yabancılaştık birbirimize?
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Ne ara “seni çok özledim” diyemeyecek kadar yabancılaştık birbirimize?
BadMatmazel توغبه Prenses 26 Kas 2015 #4,585 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Sana teşekkür ediyorum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 Kas 2015 #4,586 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Vay be, o kadar çok istemiştin ki hep engellemiştim. Şimdi kendiliğinden oluyor ya. Allah büyük. Artık ne kadar içten dilemişsen.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Vay be, o kadar çok istemiştin ki hep engellemiştim. Şimdi kendiliğinden oluyor ya. Allah büyük. Artık ne kadar içten dilemişsen.
BadMatmazel توغبه Prenses 30 Kas 2015 #4,587 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Ne ara bu kadar uzaklaştık birbirimize
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 1 Ara 2015 #4,588 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Sen bana benim için değerlisin diyebilecek en son insan bile değilsin
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Sen bana benim için değerlisin diyebilecek en son insan bile değilsin
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Ara 2015 #4,589 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Çok imkansız olduk be..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Ara 2015 #4,590 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Maşallah, her şey anca bu kadar yolunda gidebilir, Allah bozmasın, Amin :R
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Maşallah, her şey anca bu kadar yolunda gidebilir, Allah bozmasın, Amin :R
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Ara 2015 #4,591 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Canımı çok sıkmaya başladın, cidden.
BadMatmazel توغبه Prenses 2 Ara 2015 #4,593 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! imkansızz artık
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 3 Ara 2015 #4,595 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! İnşallah bundan sonra da öyle başarılı olursun :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Ara 2015 #4,596 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! hıh anladım ne cevırdıgınızı
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 3 Ara 2015 #4,597 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! sen neden boylee sin yaa alısmak bu kadar güzel birseymi
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Ara 2015 #4,598 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Kalbime söz geçiremiyorum izmirli
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 3 Ara 2015 #4,599 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! gene gidiyor elimizden
Deniz kızı Bayan Üye 4 Ara 2015 #4,600 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak ! Oldu o zaman,size mutluluklar