---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bügün hala yanlızsan durumu biliyorsun (:
BadMatmazel توغبه Prenses 30 Eki 2015 #4,561 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bügün hala yanlızsan durumu biliyorsun
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 31 Eki 2015 #4,562 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! kızlar burası sohbet bölümü değil. konuları sohbete çevirmeyiniz
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 31 Eki 2015 #4,563 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yazıklar Olsun Sizin Gibi İnsanlara ... Sizinde Evlatlarınız Var ... Yazıklar Olsun Gerçekleri Bilipte Sustuğunuz İçin ! Ama Ben de Ayşegülsem Yeri Geldiğinde Size Neler Diyeceğimi Çok İyi Biliyorum... Pis Terbiyesizler ...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yazıklar Olsun Sizin Gibi İnsanlara ... Sizinde Evlatlarınız Var ... Yazıklar Olsun Gerçekleri Bilipte Sustuğunuz İçin ! Ama Ben de Ayşegülsem Yeri Geldiğinde Size Neler Diyeceğimi Çok İyi Biliyorum... Pis Terbiyesizler ...
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Kas 2015 #4,565 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Umudum yok cidden
G Gökbörü Kayıtlı Üye 4 Kas 2015 #4,566 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen beni nasıl anlamak istiyorsan öyle anla, benim sana anlatmak istediğim her zaman aynı nasıl olsa..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen beni nasıl anlamak istiyorsan öyle anla, benim sana anlatmak istediğim her zaman aynı nasıl olsa..
M Moreas Bayan Üye 5 Kas 2015 #4,568 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 900 gün... Dile kolay ama senle çok güzel. Kıymetlim iyi ki varsın. GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 900 gün... Dile kolay ama senle çok güzel. Kıymetlim iyi ki varsın. GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BadMatmazel توغبه Prenses 5 Kas 2015 #4,569 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bundan sonra sen yoluma ben yoluma
'Gülümse :D Prenses 5 Kas 2015 #4,570 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bazen seviyorum diyemezsin sende anla biraz
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Kas 2015 #4,571 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! olmazsan olmazzzzzzzzzz
BadMatmazel توغبه Prenses 8 Kas 2015 #4,572 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sanki umrumdasın
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 10 Kas 2015 #4,574 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sensizlik kalbe zararli Seni sevmeye kararli Ellerin yarama degdi Rica etsem sarar mi ? ...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sensizlik kalbe zararli Seni sevmeye kararli Ellerin yarama degdi Rica etsem sarar mi ? ...
BadMatmazel توغبه Prenses 10 Kas 2015 #4,576 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok bilmiş ya valla
ParadokS Kayıtlı Üye 14 Kas 2015 #4,577 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Seni çok özledim kardeşim.
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Kas 2015 #4,578 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Merak etme herşey iyi olcak
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 14 Kas 2015 #4,579 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Anka kusum