Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

Sıkıntı bende demekkı napalım bunada hayırlısı boyleymıs deyıp geçerız.

Allah gonlunuze gore versınn..

Güvenmek için çok tanımak lazım gerçi çok tanıdığım dediğin insan bile hayallerini kırdıysa güven işi zorlaşır

Bazen tanımadan da güven yetiyor yeterki allah korkusu olsun insanda seven kıyamaz bu dünyada ne eker sen onu Biçer sin bunu bile korkar kirskt an

Seven öyle bir kıyarki kalbini kanatır sonra çeker gider sonra kimseye güvenin kalmaz kimselere

seven ama kalpten seven yapmaz bunu yüreği allahtan. korkar acısı çıkacağını bilir bu dünyada ah alırsan birgün karşına çıkar sen yürekten sevecen ki Allah yardım etsin sana o zaman bağlar güçlenir biri yıktı diyr herkesten vaz geçilmez

Yıkıntıların toparlanması için çok zaman gerekir bunun içinde beklemek lazımdır doğru kişiyi

Yıkıntıların toparlanması için çok zaman gerekir bunun içinde beklemek lazımdır doğru kişiyi

biri yıkar biri toplar ama toplayan hiç gözük mez görünmez dir kalp gözün açıldığında gorursun o zmaan da mutlu olursun her zaman arkamizi toplayan bizim bilmediğimiz biri vardır onu görmek önemli

Her geçen gün sensizliğe alışıyorum özgürlüğü keşfediyorum hayatıma kimseyi almayacağımı anlıyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri