---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! neden ?
Queen2 N.❤ Prenses 8 Ağu 2015 #4,402 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ve geri dönüş yok biliyorum.
G Gülümse. Bayan Üye 8 Ağu 2015 #4,404 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Darılma ne olur bana gücenme, üzgünüm sevgilim suç gözlerinde.
BadMatmazel توغبه Prenses 9 Ağu 2015 #4,407 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ikimiz hatalar yaptik. .
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 Ağu 2015 #4,409 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Düne kadar içimde bir ümit vardı bugün o ümidimde kalmadı
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 Ağu 2015 #4,411 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kalbimin kırıklarınıda cebine doldur öyle git belki bir gün baktığında anlarsın ardı da kırık kalp bıraktığını
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kalbimin kırıklarınıda cebine doldur öyle git belki bir gün baktığında anlarsın ardı da kırık kalp bıraktığını
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 9 Ağu 2015 #4,412 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! geçmiş geçmiş te kaldı önümüze bakmak gerek artık
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 Ağu 2015 #4,413 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Geçmiş yakınsa acısı kalıyo içimizde zaman ilacı olacak acıların
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 9 Ağu 2015 #4,414 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Dünya olmuş menfeat karşılıksız sevgi kalmamış artık değerde çeker sin acısını değmez se yok sayar sin
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Dünya olmuş menfeat karşılıksız sevgi kalmamış artık değerde çeker sin acısını değmez se yok sayar sin
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 Ağu 2015 #4,415 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hafızamın seninle olan kısmını alsalar yoluma sensiz devam etsem
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 Ağu 2015 #4,417 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Konuşmak güzeldir
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 Ağu 2015 #4,419 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Pişman olacaksın günün birinde
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 9 Ağu 2015 #4,420 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Aldım hayalerim geri kendi yanlizligimla