---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bende seni
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Kas 2012 #2,662 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Selam , naber , nasılsın , iyi misin , ne var ne yok? :H
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Kas 2012 #2,663 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! neden ustune alınıo anlamıyorum :
Elsa Bayan Üye 8 Kas 2012 #2,664 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Akşamları olmayınca sen, çıkmıyor forumun tadı :/
kaff Kayıtlı Üye 9 Kas 2012 #2,666 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! güneş bu sabah seni doğurdu..nur topu gibi bir düşümüz var şimdi..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! güneş bu sabah seni doğurdu..nur topu gibi bir düşümüz var şimdi..
leylmira Bayan Üye 9 Kas 2012 #2,667 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu kadar karışık işmi yapılır 1 saattir nerden başlasam diye düşünüyorum :kalbimcity-com022::kalbimcity-com022:
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu kadar karışık işmi yapılır 1 saattir nerden başlasam diye düşünüyorum :kalbimcity-com022::kalbimcity-com022:
M Mastor Kayıtlı Üye 9 Kas 2012 #2,668 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bir yerden başlasa şimdi 1 saattir iş yapmış olurdu, karar verecekte başlayacakta, ohooo...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bir yerden başlasa şimdi 1 saattir iş yapmış olurdu, karar verecekte başlayacakta, ohooo...
' Beşiktaşk Bayan Üye 9 Kas 2012 #2,670 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çarşı Besteler Renkliler Çalar
eSqaL Banned 9 Kas 2012 #2,671 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen haklıydın ilk söylediğinde , hoşça kalmalıydım.
leylmira Bayan Üye 9 Kas 2012 #2,672 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hiç aklında olmayanı kalbinde buluveriyor insan...
'hayaL Bayan Üye 9 Kas 2012 #2,673 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ne kadar takıntılı , çok ve boş konuşan bir insansın yahu ) Kuru gürültü sadece...sıfıra sıfır elde var sıfır sonuc sıfır yani...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ne kadar takıntılı , çok ve boş konuşan bir insansın yahu ) Kuru gürültü sadece...sıfıra sıfır elde var sıfır sonuc sıfır yani...
D 'DiLek Bayan Üye 9 Kas 2012 #2,674 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Atatürk’ün ülkesinde Atatürk’ü istememek dağdan gelip bağdakini kovmak gibi bir şey .
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Atatürk’ün ülkesinde Atatürk’ü istememek dağdan gelip bağdakini kovmak gibi bir şey .
Bayan Taruz Bayan Üye 9 Kas 2012 #2,675 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Teşekkür ederim anlayışınız için
N ` nazLı .. Bayan Üye 9 Kas 2012 #2,676 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Faceimden uzak dur hıhh2
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 9 Kas 2012 #2,677 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok yazık.
leylmira Bayan Üye 10 Kas 2012 #2,678 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gerçekten sabrım zorlanıyor !
leylmira Bayan Üye 10 Kas 2012 #2,680 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Her zaman haklı çıkmak zorundamısın annem :M