---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! hala ses yok ?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Eki 2012 #2,241 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! hala ses yok ?
Cho Bayan Üye 2 Eki 2012 #2,244 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! - Adam: Bağırma bana! - Kadın: Bağırmıyorum.. Ayrılığın üstüne fazla acı serpmişsin, o yüzden yüksek sesle ölüyorum.. E.G.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! - Adam: Bağırma bana! - Kadın: Bağırmıyorum.. Ayrılığın üstüne fazla acı serpmişsin, o yüzden yüksek sesle ölüyorum.. E.G.
kaff Kayıtlı Üye 2 Eki 2012 #2,245 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İnsanların Size Karşı Olması Diye Bir Şey Yoktur Dostlarım, Onlar Sadece Kendilerinden Yanadırlar O Kadar. Charles Bukowski
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İnsanların Size Karşı Olması Diye Bir Şey Yoktur Dostlarım, Onlar Sadece Kendilerinden Yanadırlar O Kadar. Charles Bukowski
Bezmi$h Banned 2 Eki 2012 #2,246 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! El ele olsak hiç ayrılmasak... Dünyada en çok seven ikimiz olsak... Sevgiye tutsak öylece kalsak.. Aşkın en derin uykusundan hiç uyanmasak
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! El ele olsak hiç ayrılmasak... Dünyada en çok seven ikimiz olsak... Sevgiye tutsak öylece kalsak.. Aşkın en derin uykusundan hiç uyanmasak
'hayaL Bayan Üye 2 Eki 2012 #2,248 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Dua et bisey demiyorum...insan kiymeti bilenleriz biz
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Eki 2012 #2,251 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! oglum sabah sabah ısın yok mu gıt karını ara ona mesaj
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Eki 2012 #2,252 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İtiraf edeyim yani tek ilgimi çeken noktan V For Vendetta 'yı izlemiş olmandı. Çorap söküğü gibi gelen sonrası.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İtiraf edeyim yani tek ilgimi çeken noktan V For Vendetta 'yı izlemiş olmandı. Çorap söküğü gibi gelen sonrası.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Eki 2012 #2,253 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Misilleme mi Yapıyorsun ?? Devam Et..
kaff Kayıtlı Üye 3 Eki 2012 #2,254 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! şehre yeni gelmiş bir yabancı gibiyim..ve sen sanki az evvel gitmiş gibisin..
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! şehre yeni gelmiş bir yabancı gibiyim..ve sen sanki az evvel gitmiş gibisin..
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Eki 2012 #2,255 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Neden uzaktasın? Ben yanında sessizce dururdum.
real madrid Bayan Üye 4 Eki 2012 #2,258 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Benim gibi birini kaybettin. : ]
Amor Bayan Üye 4 Eki 2012 #2,259 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom :124af: