---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! herneyse ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 30 Eyl 2012 #2,222 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! neden boyle olmak zorunda bılmıyorum
quLDeniz Bayan Üye 30 Eyl 2012 #2,223 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! diL yaRası en acı yaRa imiŞ.
yigitbircan Banned 30 Eyl 2012 #2,226 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! okursa okusun ondan mi korkuyos alala be )
yigitbircan Banned 30 Eyl 2012 #2,228 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! küsmek sana yakışıyor küsmek sana yakışıyor...gülmekmiydi o ya..
'hayaL Bayan Üye 30 Eyl 2012 #2,230 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gülmekde yakışıyo bi kerem xD bana herşey yakışır Berat gülme sana da küsüm xD
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gülmekde yakışıyo bi kerem xD bana herşey yakışır Berat gülme sana da küsüm xD
yigitbircan Banned 30 Eyl 2012 #2,232 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ama ama sana yakışan banada yakışıyor...ilk ben küsüşmüştüm...ve ikinci yakışan gülüşü halan küsüşük kalışımla gasp ettin....
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ama ama sana yakışan banada yakışıyor...ilk ben küsüşmüştüm...ve ikinci yakışan gülüşü halan küsüşük kalışımla gasp ettin....
Deniz kızı Bayan Üye 30 Eyl 2012 #2,233 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sen buralarda donarak öl, ben yarın türkiyeye gidiyom. xD
leylmira Bayan Üye 1 Eki 2012 #2,234 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 1. Şarkıdaki sözleri iyi dinlemeni isterdim 2. Seni Görünceki surat ifadem : :Ü ama bazen de bu :rpat: 3. Senden istediğim sadece gülümsemen ahanda böylee :Ü
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! 1. Şarkıdaki sözleri iyi dinlemeni isterdim 2. Seni Görünceki surat ifadem : :Ü ama bazen de bu :rpat: 3. Senden istediğim sadece gülümsemen ahanda böylee :Ü
M Mastor Kayıtlı Üye 1 Eki 2012 #2,235 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Aa küsmüş benle :3908: :3dgxv:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Eki 2012 #2,238 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! kaldıgın yerden devam edebılırsın sevmeye
M Mastor Kayıtlı Üye 1 Eki 2012 #2,239 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben hep gelişikimdir aslında