---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Allahıma paralarım.
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Eyl 2012 #2,122 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Allah bilir kime.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,123 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Hala beni tanımamış gibi davranıyor ya da trip atıyor.
M Mastor Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,125 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kömür gibi yanıyorum oof of
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,128 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! son bı gece daha cırkın olalımmmmmmmmm aynlara degl bırbırımıze bakalım
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! son bı gece daha cırkın olalımmmmmmmmm aynlara degl bırbırımıze bakalım
'hayaL Bayan Üye 24 Eyl 2012 #2,129 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Büyülenmiş pu ha ha xD ohh canıma degsin
Bezmi$h Banned 24 Eyl 2012 #2,130 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Trib' in kralı sende hatanın küllisi bende ne iş çözemedim.. Neyse kafana göre takıl bakalım
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Trib' in kralı sende hatanın küllisi bende ne iş çözemedim.. Neyse kafana göre takıl bakalım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,131 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sen yaparsın,siz yaparsınız ben ızlerım.........anlatacak cok seyım olsada,emın degılm anlasılmak ıstendıgımden
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! sen yaparsın,siz yaparsınız ben ızlerım.........anlatacak cok seyım olsada,emın degılm anlasılmak ıstendıgımden
G Gocububa Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,132 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Birgün anlarsın kim olduğumu ve nasıl biri olduğumu.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,133 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! aşkla senın arana ne gırdı?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,134 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! gel desem gelıcek mısın?
Wu-Tang Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,135 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sana ilk defa bu kadar kızıyorum.
G Gocububa Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,136 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok tatlı sevecen bir hanımefendi buraya gelip tanıdığıma çok memnun oldum.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Çok tatlı sevecen bir hanımefendi buraya gelip tanıdığıma çok memnun oldum.
Bezmi$h Banned 24 Eyl 2012 #2,137 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Belki de her şey değişir ! ! !
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,138 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! "Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya " Son düzenleme: 25 Eyl 2012
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! "Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya "
G Gocububa Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #2,139 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu inceliğinizle herşeyi hakettiğinizi sanıyorum. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Bu inceliğinizle herşeyi hakettiğinizi sanıyorum. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
G gizliozne Bayan Üye 24 Eyl 2012 #2,140 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sana ihtiyacım var , Sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya ihtiyacım var .
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sana ihtiyacım var , Sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya ihtiyacım var .