---> DuslerForum oLmasaydi ? bi olmasın o zmn bakarıs...
SpOoK_q!RL Bayan Üye 4 Nis 2009 #42 ---> DuslerForum oLmasaydi ? internetin tadı oLmasdı 5 senedir internetteyim bu kdr qüseL forum görmedim (=
---> DuslerForum oLmasaydi ? internetin tadı oLmasdı 5 senedir internetteyim bu kdr qüseL forum görmedim (=
0LaY Kayıtlı Üye 4 Nis 2009 #43 ---> DuslerForum oLmasaydi ? Yeniyim Zaten Burda Başka Forum Bakardım
kanat$z_melek Bayan Üye 4 Nis 2009 #46 ---> DuslerForum oLmasaydi ? DuslerForum Olmasaydi Internetin Tadı Olmazdı
I ich dumm Bayan Üye 4 Nis 2009 #47 ---> DuslerForum oLmasaydi ? tadı olmasdı netın cok alıstım buraa
A alpi_unifeb Kayıtlı Üye 5 Nis 2009 #48 ---> DuslerForum oLmasaydi ? s.a ben buraya yeni geldim ama güzel bi yer çok beğendim ben :internetin tadı olmazdı dıyorum
---> DuslerForum oLmasaydi ? s.a ben buraya yeni geldim ama güzel bi yer çok beğendim ben :internetin tadı olmazdı dıyorum
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 5 Nis 2009 #53 ---> DuslerForum oLmasaydi ? emo merve' Alıntı: hiç başka yer yok sanki Genişletmek için tıkla ... Çıkış Dugmesı Sag Ustte . Yada Dırek Carpıya Bas
---> DuslerForum oLmasaydi ? emo merve' Alıntı: hiç başka yer yok sanki Genişletmek için tıkla ... Çıkış Dugmesı Sag Ustte . Yada Dırek Carpıya Bas
dHadnu_weLLed Kayıtlı Üye 6 Nis 2009 #56 ---> DuslerForum oLmasaydi ? oLmadıqı saman baqmaıı teRcıh eDıore xD
D dangerousangeL Bayan Üye 2 May 2009 #57 ---> DuslerForum oLmasaydi ? Daha yenı oldugum ıcın sımdılık bı cwabım yhoq.. Ilerleyen zamanda bellı olur.. :]
---> DuslerForum oLmasaydi ? Daha yenı oldugum ıcın sımdılık bı cwabım yhoq.. Ilerleyen zamanda bellı olur.. :]
>|FoR_You|< Banned 29 May 2009 #59 ---> DuslerForum oLmasaydi ? RappeR_qiRL' Alıntı: DuslerForum Olmasaydi Internetin Tadı Olmazdı Genişletmek için tıkla ... I agree ..:106:
---> DuslerForum oLmasaydi ? RappeR_qiRL' Alıntı: DuslerForum Olmasaydi Internetin Tadı Olmazdı Genişletmek için tıkla ... I agree ..:106: