internette girck yerim kalmaz:)
Bezmi$h Banned 26 Ocak 2009 #24 saka maka bi yana olmazsa bise olmazdı bence güsel hos vakit gecioda .... aglardım nan
LoKuMuM<3 Bayan Üye 28 Ocak 2009 #28 ---> DuslerForum oLmasaydi ? DuslerForum Olmasaydi Internetin Tadı Olmazdı ......o duyguyu tattım
StorM Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #29 ---> DuslerForum oLmasaydi ? göbek atarım önemi yok baska forum sitesine giderdim tbii DÜŞLER FORUM OOOOOLLLLMASAAAAYYDDI
---> DuslerForum oLmasaydi ? göbek atarım önemi yok baska forum sitesine giderdim tbii DÜŞLER FORUM OOOOOLLLLMASAAAAYYDDI
StorM Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #30 ---> DuslerForum oLmasaydi ? ama harbiden düşler forum ta aradığım site olmasaydı göbek atardım
kanat$z_melek Bayan Üye 29 Ocak 2009 #31 ---> DuslerForum oLmasaydi ? DuslerForum Olmasaydi Internetin Tadı Olmazdı
mystic Bayan Üye 10 Şub 2009 #33 ---> DuslerForum oLmasaydi ? Burası olmasaydı zamanımın çoğu boşta kalırdı.Burayı çok seviyorum.En çok girdiğim site burası
---> DuslerForum oLmasaydi ? Burası olmasaydı zamanımın çoğu boşta kalırdı.Burayı çok seviyorum.En çok girdiğim site burası
mermaid Bayan Üye 3 Nis 2009 #36 ---> DuslerForum oLmasaydi ? tadı olmaz yaFF forum tanrısı hepimizi böle bi olaydan korusun göbek atarım diyenlerede Gök girsin Kızıl çıksın
---> DuslerForum oLmasaydi ? tadı olmaz yaFF forum tanrısı hepimizi böle bi olaydan korusun göbek atarım diyenlerede Gök girsin Kızıl çıksın
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 3 Nis 2009 #38 ---> DuslerForum oLmasaydi ? DuslerForum Olmasaydi Internetin Tadı Olmazdı
D dvrmci.flütist Bayan Üye 3 Nis 2009 #39 ---> DuslerForum oLmasaydi ? şuan için olmasaydı; çok da birşey farketmezdi..
A$Koliq ^^ Bayan Üye 3 Nis 2009 #40 ---> DuslerForum oLmasaydi ? DuslerForum Olmasaydi Internetin Tadı Olmazdı ama ii ki var daha öncede forumlara üye olmuştum ama bunun kadar gzl deildi
---> DuslerForum oLmasaydi ? DuslerForum Olmasaydi Internetin Tadı Olmazdı ama ii ki var daha öncede forumlara üye olmuştum ama bunun kadar gzl deildi