Duslerforum gazetesi - 23. baski (ramazan ozel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Duslerforum gazetesi - 23. baski (ramazan ozel)

Emegine saglik :)
Etiket icin ayrica tesekkur ederim , hayirli ramazanlar :)

Biraz once iftara baklava aldim ama ucundan yedim unuttum cocuklar ustume gulduler. Yedikte sonra ablamla ikimiz goz goze gekdik ikimiz ayni anda aaaaaa diye bagirmissiz :) tv dekiler gibi oldu :) 13 aylik yegeim bile guldu ustume :)

Midene düşkünsün anlaşılan. :) İşin zor.

dünnn cok yorgundumm o sebeptennn geç kalmıstımmm :D gençlerrr bu davulcuu ilerdeee bahşişşş isterrr haberınızz olaa :D
[MENTION=154200]Director23[/MENTION] ooo sizin ekipp hızlıı davul zurnaa takılıyolarr :D:D

haaa bu aradaa dıkkat ettım kubıı sana ne olmuss oylee çekmişsinnnn :D hehehehhe hades tam isabett olmusss :D

tesekkurler begendımmm güzeldiii :D

Emegine saglik :)
Etiket icin ayrica tesekkur ederim , hayirli ramazanlar :)
Rica ederim canim

Midene düşkünsün anlaşılan. :) İşin zor.

Yoo degilim. Cocuklar baklavanin basina toplaninca kirintilari dokulmesin dedim agzima ativrrdim :) normalde oyle cok duskun degilim :)

dünnn cok yorgundumm o sebeptennn geç kalmıstımmm :D gençlerrr bu davulcuu ilerdeee bahşişşş isterrr haberınızz olaa :D
[MENTION=154200]Director23[/MENTION] ooo sizin ekipp hızlıı davul zurnaa takılıyolarr :D:D

haaa bu aradaa dıkkat ettım kubıı sana ne olmuss oylee çekmişsinnnn :D hehehehhe hades tam isabett olmusss :D

tesekkurler begendımmm güzeldiii :D
Ya onlari oylesine rastgele yerlestirdim.isimleri [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] i yazmamisim.etiketlememisskm ama o resimler uzerine capser diye yazmistim :)
Temebl seni bu gecede uyuya kalma :) uyandir milleti

ihtiyarın ipiyle kuyuya inilmez :)

:)

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bu gece muhteşem bir performans bekliyorum senden. ''papiçulo''

Güzeldi valla eline sağlık Teşekkürler :D topçumuymuşum ben :D ilk defa gördüm acemiydim bildiğim bi top var oda futbol topu :D :p

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bu gece muhteşem bir performans bekliyorum senden. ''papiçulo''

:) acmi kaldin?

Güzeldi valla eline sağlık Teşekkürler :D topçumuymuşum ben :D ilk defa gördüm acemiydim bildiğim bi top var oda futbol topu :D :p

:) neyse nirdahaki sefere daha iyisini yaparsin :)
?

tesekkurler ablacim :)
Rica ederim canim

Sağol Ablam davetin için :R
Güzel olmuş +
Tsk ederim ")
Suan goremıom ama bı ara pcden bakıcam
Tamam :)
sağoll canımm Ç:D
Bise defil

Begenmenize sevindim...

senin bana önyargın var ben napıyım.

ağladım zamanında çook ağladım kardeş..

Süper Olmuş Ya Ellerine Emeğine Sağlık +2 rep :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri