Biraz once iftara baklava aldim ama ucundan yedim unuttum cocuklar ustume gulduler. Yedikte sonra ablamla ikimiz goz goze gekdik ikimiz ayni anda aaaaaa diye bagirmissiz tv dekiler gibi oldu 13 aylik yegeim bile guldu ustume
Rica ederim canimEmegine saglik
Etiket icin ayrica tesekkur ederim , hayirli ramazanlar
Midene düşkünsün anlaşılan. İşin zor.
Ya onlari oylesine rastgele yerlestirdim.isimleri [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] i yazmamisim.etiketlememisskm ama o resimler uzerine capser diye yazmistimdünnn cok yorgundumm o sebeptennn geç kalmıstımmm gençlerrr bu davulcuu ilerdeee bahşişşş isterrr haberınızz olaa
[MENTION=154200]Director23[/MENTION] ooo sizin ekipp hızlıı davul zurnaa takılıyolarr
haaa bu aradaa dıkkat ettım kubıı sana ne olmuss oylee çekmişsinnnn hehehehhe hades tam isabett olmusss
tesekkurler begendımmm güzeldiii
ihtiyarın ipiyle kuyuya inilmez
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bu gece muhteşem bir performans bekliyorum senden. ''papiçulo''
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bu gece muhteşem bir performans bekliyorum senden. ''papiçulo''
Güzeldi valla eline sağlık Teşekkürler topçumuymuşum ben ilk defa gördüm acemiydim bildiğim bi top var oda futbol topu
?puhahaxD
Rica ederim canimtesekkurler ablacim
Tsk ederim ")Sağol Ablam davetin için :R
Güzel olmuş +
TamamSuan goremıom ama bı ara pcden bakıcam
Bise defilsağoll canımm Ç
güldüm! güldüm!
Tsk ederimoo supermıs saolasın ablacım
Süper Olmuş Ya Ellerine Emeğine Sağlık +2 rep :R
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.