---> Dün gece Benim gözLerimLe bak bir kendine, Gör nasıL seveceksin Seni..!
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,661 ---> Dün gece Benim gözLerimLe bak bir kendine, Gör nasıL seveceksin Seni..!
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,662 ---> Dün gece Giden sizin için çok değerli de olsa, kapıyı örtün ki; içerde kalanlar üşümesin..!
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,663 ---> Dün gece Sürekli dönüp geçmişe bakarsan , boynun tutulur...
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,664 ---> Dün gece mutluysan söz verme, üzgünsen cevap verme, öfkeliysen de karar verme!..
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,665 ---> Dün gece AnLatırdım gülerdin, GözLerimden öperdin, Bu GünLer de geçer derdin .. Ya SonRa ?
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,666 ---> Dün gece Çok mu şey istedik acaba hayattan..? Hiç mi haketmedik sıcak bir sarıLmayı..? Hep yanLış kişiLer için mi akmaLıydı gözyaşLarı..?
---> Dün gece Çok mu şey istedik acaba hayattan..? Hiç mi haketmedik sıcak bir sarıLmayı..? Hep yanLış kişiLer için mi akmaLıydı gözyaşLarı..?
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,667 ---> Dün gece Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili ? Biz YARADAN'ı görmeden sevmedik mi ?
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,668 ---> Dün gece Ben ne zaman gitmeye kalksam, hep sana kalırdım. Ne zaman seni sevsem, hep sona kalırdım....
---> Dün gece Ben ne zaman gitmeye kalksam, hep sana kalırdım. Ne zaman seni sevsem, hep sona kalırdım....
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,669 ---> Dün gece Beni bana emanet ettiğin gibiyim, ne gözlerime göz değdi ne yüreğime ateş... Seni,Acılarımın İçinde Canım Gibi Saklıyorum !
---> Dün gece Beni bana emanet ettiğin gibiyim, ne gözlerime göz değdi ne yüreğime ateş... Seni,Acılarımın İçinde Canım Gibi Saklıyorum !
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,671 ---> Dün gece Yüzsüz bir aşktı benimki .. Sadece bir gece yalvarıyordum Tanrı'ya unutayım diye. Diğer geceler "dön" diye geberiyordu içim..
---> Dün gece Yüzsüz bir aşktı benimki .. Sadece bir gece yalvarıyordum Tanrı'ya unutayım diye. Diğer geceler "dön" diye geberiyordu içim..
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,672 ---> Dün gece Duygularım şaha kalktı yine.. her daim elime yüzüme bulaştırdım sevdayı! bu sefer uzak eyle bana vedayı.. en içten yakarışlarım sardı ıssız odamı...
---> Dün gece Duygularım şaha kalktı yine.. her daim elime yüzüme bulaştırdım sevdayı! bu sefer uzak eyle bana vedayı.. en içten yakarışlarım sardı ıssız odamı...
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,673 ---> Dün gece Önemli olan bi Omuza yaslanmak değil; O omuzda yaşlanmak!..
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,674 ---> Dün gece "...emel ile elem arasında yalnızca bir dizge farkı olduğunu o gün anladım..." İskender Pala-Babil'de ölüm,İstanbul'da Aşk
---> Dün gece "...emel ile elem arasında yalnızca bir dizge farkı olduğunu o gün anladım..." İskender Pala-Babil'de ölüm,İstanbul'da Aşk
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,675 ---> Dün gece ne zaman bu kadar zor oLmaya başladı nefes almak? nerde kaybetti insanlar gözlerndeki ışıgı? ne zaman anlatmaktan vazgeçtiler öykülerini?
---> Dün gece ne zaman bu kadar zor oLmaya başladı nefes almak? nerde kaybetti insanlar gözlerndeki ışıgı? ne zaman anlatmaktan vazgeçtiler öykülerini?
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,676 ---> Dün gece makyajın ve yüzündeki boyalarınla gururlanma! Yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer!
---> Dün gece makyajın ve yüzündeki boyalarınla gururlanma! Yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer!
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,677 ---> Dün gece Nasıl oluyor ... vakit bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor!
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,678 ---> Dün gece Git Allah Aşkına, Elimi SANA Bulama Şimdi ! Ölsem İçimde Kalıcaksın, Sussam Dilimde...
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,679 ---> Dün gece Ne Kadar silersen Sil.. Ya Yırtılır Defterin.. Ya da izi Kalır Cümlelerin...
KoJiRo Kayıtlı Üye 31 May 2014 #2,680 ---> Dün gece -Niçin kalbimi kırıyorsun Yar? - Dokunmuyorum bile ona... - İşte ondan kırılıyor!..