Düğünlerde Oynar Mısınız?
K KızıLAteş Banned 22 Ara 2012 #2 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Oynarım ama Genelde Saz çalmam için ısarar ederler ve tadı damağımda kalır Oyunun.
---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Oynarım ama Genelde Saz çalmam için ısarar ederler ve tadı damağımda kalır Oyunun.
G gizliozne Bayan Üye 22 Ara 2012 #3 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? hayır ,hiç oynamadım oynamayı da düşünmüyorum :R
LocKe GururLan Bayan Üye 4 Ocak 2013 #6 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Kimse Evet Dememis Oynarim Hemde Hic Oturmam )
Ruyaperest Banned 10 Ocak 2013 #7 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Pek sevmem ama Trakya düğünlerinde evet
XPeke Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 #10 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? svmiyorum ama bazen zorunda kalabiliyoruz. ablamın abimin arkadaslarımn vs dügünlerinde
---> Düğünlerde Oynar Mısınız? svmiyorum ama bazen zorunda kalabiliyoruz. ablamın abimin arkadaslarımn vs dügünlerinde
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 16 Ocak 2014 #11 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Oyun havası vs. (özellikle Ankara oyun havası) olursa babamla karşılıklı oynamayı çok da severiz.
---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Oyun havası vs. (özellikle Ankara oyun havası) olursa babamla karşılıklı oynamayı çok da severiz.
yesil83 Bayan Üye 16 Nis 2014 #14 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Vardi boyle bir konu sanki. Evet, oynarim.
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 17 Nis 2014 #15 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Oynamam, düğünümde de oynamam herhalde
Brise Banned 21 Ara 2015 #18 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Zamanında oldu elbette fakat yıllardır içimden gelen birsey değil
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 24 Ara 2015 #19 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Düğünlere gitmem bile..
BadMatmazel توغبه Prenses 24 Ara 2015 #20 ---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Çok güzel oynarm Oturmaya gitmedin yani