---> Düğünlerde Oynar Mısınız? Düğünlere gitmem.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Ara 2015 #23 ---> Düğünlerde Oynar mısınız? Evettt Acilin meydan guzel gorsun
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 25 Ara 2015 #25 ---> Düğünlerde Oynar mısınız? Oynamam mıı yeter ki müzik olsunn[emoji1] iPhone 6 plus Tapatalk
N Nuyageva Bayan Üye 26 Ara 2015 #26 ---> Düğünlerde Oynar mısınız? Horon bilsem pistten inmezdim.Ama oyun havasi vs oynamam,halay cekmem.Güzel izlerim.
---> Düğünlerde Oynar mısınız? Horon bilsem pistten inmezdim.Ama oyun havasi vs oynamam,halay cekmem.Güzel izlerim.
Asijuliet Sarı dedim Lacivert dedi :) Bayan Üye 26 Ara 2015 #27 ---> Düğünlerde Oynar mısınız? Ayda yilda bir dugune nisana giderim ondada sadece oturur etrafi izlerim GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Düğünlerde Oynar mısınız? Ayda yilda bir dugune nisana giderim ondada sadece oturur etrafi izlerim GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
salus Kayıtlı Üye 26 Ara 2015 #28 ---> Düğünlerde Oynar mısınız? oynamayan bi ankaralı dusunemıyom böyle bayılana kadar oynarım
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Ara 2015 #29 ---> Düğünlerde Oynar mısınız? Hayır.