tesekkur ederim. ALLAH sizlerede hayirli evlilikler nasip etsin. InsaALLAH.Abla çok güzel ya allah her daim ömür boyu sevgi nizi yakınlığı nizi birbirine bağlılığını zi bozma sin inş ilk kez senj görüyoruz şaşkınlık içinde yiz görenler herkesin de bunu yaşayacağını saniyorum
harika kareler abla ya çok iyi çıkmış siniz yakışıyor sunuz bir ömür beraber olma dileği ile
sagol abi. Evet bastim ama hissetmemis ve benle dalga gectiler kiyamamis basmaya diyesizlere omur boyu mutluluklar diliyorum.nikahta evet derken enistenin ayagina bastinmi:hi:
tesekkur ederim. ALLAH sizlerede hayirli evlilikler nasip etsin. InsaALLAH.
Ay abla çok hoş ya çok güzel allah bir ömür hiç bozma dan mutlu mesut yaşarsınız inş
Oncelikle yorumun beni cok mutlu etti.uzun yorumlar yazdigim gibi okumasida bir okadar hosuma gidiyor. Deger gordugumu dusunuyorum. Aksi kestirip atmis gibi oluyor.[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tatlim öncelikle aklına gelmem beni mutlu etti teşekkür ederim.
Sonra Rabbim gülen yüzünüzü hic bozmasın esın ile cok yakışıyorsunuz hep mutlu olmanız dileklerimle.
Evine bayıldım hep tatlı sohbetleriniz geçsin birbirinize sesinizi yükselttiğiniz tek an sevginizi haykırır iken olsun.
Canan ve Ali yazan ayakkabılarınıza bittim bende isterim
Ve son olarak cok güzelsin canım benim gelinlik her bayana cok yakışır muhakkak ama sama daha bı yakışmış.
Sagol daha iyileri sizlerin olsun.
Mutluluk icin konusmayi bilmek. Kendini izah etmek edebilmek ve anlayis gostermek cok onemlim
Amin kardesim. Aynen katiliyorum.Aynen ablam ya önemli olan saygı mutluluğu edinip anlayış la yaşamak ben o zaman inanmıyorum mutsuz olunaca ğin a
Rabbim hayırlısı ni bize de nasip etsin ya
aslinda degilim ya... da ben abartiyorum.herseyi en ufak seyde demoralize oluyorum. Simdilik ali idare etsede farkindayim artik bir zaman sonra sıkılacak tabi bu durumdan ve ozamana kadar umarim bende alisirim bazi seylere. Yani abartmam[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım ne dertliymissinsaka bir yana evlilik ve iliski konusunda uzman biri değilim hatta bu konuda konuşacak son kisi bile olabilirim ama bildigim tek şey cok kıskanç olmamak gerek bence
sagol canimGüzel Resimler , Allah Muhabbetinizi Arttırsın xD
Evet canim guzel ev ama ancak 2 ay oturabildik iskenduruna tasinacahiz ama seviniyorum ben tasinacagimiz icin cunku istanbulu sevmedim.evine bayıldım. mutfak büyük harika valla.
Ağız tadıyla oturun
sagol semih kardesim. ALLAH evlilerin evlerine huzur mutluluk evli olmayanlarada hayirli evlilikler nasip eylesin.Rabbim Ağzınızın Tadını Bozmasın.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.