yesil83
Bayan Üye
---> dügün resimlerim
Sozlendin mi sen? Niye haberimiz yok hani resim?
bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Sozlendin mi sen? Niye haberimiz yok hani resim?
bir ömür boyu mutluluklar dilerim
mutluluklar dilerim evin güzelmiş güle güle iyi günlerde otur :106:
mumlar,kalpler çiçekler romantizm tavan yapmış :106: ALLAH bozmasın :mhJeF:
Ozaman sen yeni bakmadin resimlere cunku onlari sildim resimlerden
Cooook tsk ederim canim kardesim.
Bu evden tasinacagiz yeni evimizde guzel olur ins. Bakalim hayirlisi. Daha iyileri sizlerin olsun. Sonsuz mutluluklarda sizleri bulsun.
Romantiktirde bide ataga gecse
sadece ev içindeki resimleri gördüm yeni farkettim
Allah mutlu etsin Hayırlı olsunnn mutfak iyiymiş
Allah ayırmasın, mutluluklar dilerim =)
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ablacım yeni gördüm kusurama bakma hayırlı olsun çok güzel resimler
Est. Canim benim.
Sagolasin. ALLAH sanada nasip etsin insaALLAH
...dugunlerde halaylar cekilir danslar edilir,hani nerde onlar:dance:sen sadece evinin resimlerini yuklemisssin dugun resimleri diye:d5382475f3845cc9494:aa11:
..yesilcik kardesim bende zaten sakadan yazmistim,evinizde guzelmis gule gule oturun ve omur boyu mutluluklar sizin olsun diyorum.evlilik,karsilikli anlayis ve karsilikli saygidir,bunu basardiginiz zaman mutluluklar sizindir.
Abicim.bende icimden diyorum ALLAH ALLAH abimin yorumunu daha once gormustum sanki evimizde toplasan 2 ay kalamadik esimle. Kullanamiyoruz iskenduruna tasimacagiz. burasi sakin ama cok kucuk hic birsey yok. Bakalim hayirlisi ins ALLAH ama esim hatayda calisiyor iskenduruna yerlesecegiz.
Cok sagol abicim. Simdilik iyi gidiyor ALLAHima sukurler olsun. InsaALLAH daimi olur.
Senin gibi heryeri gezeriz insaALLAH
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] bende buyuk mutfak seviyorum ama ancak mustakil evlerde oluyor oyle hazir ev satin aldiginda apartman tarzi oyle bir sansin yok.
alinin annesi ve babasi orayi kiraya verir artik herhalde
biz oturamayacagiz.
Hee sen gidiyon değil abla bana verin orayı
Hee tamam
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.