Dövme hakkında düşünceleriniz?

---> Dövme hakkında düşünceleriniz?

Ayak bileğindekine bayıldım , sırttakide gayet güzel baş harfte olur.. harf yerine bi tarihte yazdırabilirsin mesela :) beline istediğini ise beğenmedim kararsız kaldığın dövmeyi sakın yaptırma zaten

Gunah olmasaydi sanirdim cokca dovmem olurdu. Ama esimin kolunda benim ismim var kocaman bi yaziyla. Ikimizede yetiyor :R:R

Ayak bileğindekine bayıldım , sırttakide gayet güzel baş harfte olur.. harf yerine bi tarihte yazdırabilirsin mesela :) beline istediğini ise beğenmedim kararsız kaldığın dövmeyi sakın yaptırma zaten

Gzl fikir tarih hiç düşünmemiştim tşkürler Ediz,bende belime yaptıracağımdan emin değildimm, iyi ki sana gösterdim dövmeden anlıyorsun, Ayak bileğime yaptıracağımı bende beğendimm :Ü Şimdilik bu ikisini yaptırayım...

Gunah olmasaydi sanirdim cokca dovmem olurdu. Ama esimin kolunda benim ismim var kocaman bi yaziyla. Ikimizede yetiyor :R:R
Bende günah konusunda çok düşündümm, Allahım affeder inşallah :( Kalbimi en iyi o biliyorr...

Bende günah konusunda çok düşündümm, Allahım affeder inşallah :( Kalbimi en iyi o biliyorr...

Iste Kalbimizi biliyor bilmesinede, bunu soylemek malesef seytandan geliyor.. Artik bi cogumuz kalbim temiz muslumani olduk. Allah sonumuzu hayr eylesin..
Tek tavsiyem gunaha gireceksen gercekten anlami olan bisey icin gir.. hevesde geciyor bi yerden sonra.

Hatta benim erkek kardesim 24 yasinda kendisi. Cok heveslendi bi donem cok ugrastim vazgecirmek icin sonra baktim olacak gibi degil. gittim hint kinasi aldim. Ne yaptirmak istedigini sordum istedigi yere istedigi resmi yaptim. o ciktikca yenisini istedi. sonra bi baktiki her seferinde baska bisey istiyor yani bi oncekinden skilmis. artik kinayi bile yaptirmiyor hevesi gecti :)

Herkesin günahı kendinedir....

Bir kaç gün sonra dövmelerime kavuşuyorummm :3dgxx:

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] Dövme Yapılırken çok acıyormu, acıyor diyenler var,hiç acımıyor diyenler varrrr :3dgyc:

Herkesin günahı kendinedir....

Bir kaç gün sonra dövmelerime kavuşuyorummm :3dgxx:

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] Dövme Yapılırken çok acıyormu, acıyor diyenler var,hiç acımıyor diyenler varrrr :3dgyc:

Yok yahu korkutmuşlar seni acımıyor o kadar :)

Sırtına yaptıracağından hiç bişey anlamazsın bile

Ayak bileğine yaptıracağın ise birazcık acıyabilir ince deri olduğu için

Ama sen dayanırsın :3dh2b:

Bazı dövmeler var ki, gerçekten sahibine yakışmıyor. Hele de o bacak bölgesine yapılan "üç başlı ejderha" dövmeleri. Bir de göstermek için uğraş var tabi.

Ben dövmenin bir anlamı olması gerektiğine inanlardanım. Düşüncem bu şekilde. Dövmeli birisi değilim. Ama yaptıracak olsaydım eğer; şöyle bir şey yaptırırdım sanırım.

gZqojN.jpg

Yok yahu korkutmuşlar seni acımıyor o kadar :)

Sırtına yaptıracağından hiç bişey anlamazsın bile

Ayak bileğine yaptıracağın ise birazcık acıyabilir ince deri olduğu için

Ama sen dayanırsın :3dh2b:

Çok sağol Ediz cvpladığın için,Az acıya dayanırım sorun olmazz :Ü

'Hadi' desem benden önce dövme yaptırmak için gidecek bir anneye sahibim ama hem korku hem de ya sıkılırsam düşüncesi yaptırmama engel.
Beğendiğim birkaç model olmasına rağmen hep hayal olarak kalacak sanırım.
Özellikle tarih ve isim dövmeleri çok yakışıyor gördüğüm kadarıyla :)

Bizde isterdik dövmemiz olsun lakin babamız izin vermedi yaptıramadık xD

'Hadi' desem benden önce dövme yaptırmak için gidecek bir anneye sahibim ama hem korku hem de ya sıkılırsam düşüncesi yaptırmama engel.
Beğendiğim birkaç model olmasına rağmen hep hayal olarak kalacak sanırım.
Özellikle tarih ve isim dövmeleri çok yakışıyor gördüğüm kadarıyla :)

Annen senden daha cesaretli cnmm, sıkılırsan basitçe siliniyor,teknoloji o kadar ilerledi ki..

Bizde isterdik dövmemiz olsun lakin babamız izin vermedi yaptıramadık xD

İkna etmeye çalış benceee, babalar kızlarını çok sever..
Benim babam beni kıramaz hiç :Ü

İkna etmeye çalış benceee, babalar kızlarını çok sever..
Benim babam beni kıramaz hiç :Ü

Benim babam da beni kıramaz ama bu konuda geçerli değil ne yazık ki. Öyle çok da ısrar edeceğim kadar arzu ettiğim bir şey değil zaten. Fakat olur da hayatımda unutamayacağım, vücuduma kazımak istediğim bir gün olursa kimseyi düşünmeden yaptırırım. Onun dışında şimdilik gerek yok :)

Zamanında heves edip kolum bir yazı yazdırmıştım.Bir zaman sonra sıkılmaya başlayıp yaptırdığıma

pişman oldum.En kısa zamanda sildirmeyi düşünüyorum.Şahsen kimseye tavsiye etmem.

dövme var bide sanat için dövme var zevkler tartışılmamalı ama yakışanıda süper oluyo hani

Kina ile yapilanini duydum. Deneyecegim.

Kalici dovme sevmiyorum.

Yaptirmayi isterdim :D

Ayak bilegine ya da omurga dövmesi çok güzel gözüküyor

ben ciguliye benziyodum dövme yapınca kenan imirzalıoğlu oldum.

Hakan Günday ın dediği gibi ;
Enseye latince : patronların patronu....

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende dövme yok. Ben kişisel olarak beğenmiyorum da bazı insanlara gerçekten yakıştığını düşünüyorum. Bir karşıtlığım ya da dövme hayranlığım yok.. Sadece kişisel olarak bana gereksiz geliyor. :)

Sol kolumu komple kaplatıyorum , mart ayında başlıyoruz ufaktan...
Hayat kısa o dövmeyi yaptır..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri