Doğum Günün Kutlu Olsun "Leyl-i_Mira" Nice Mutlu Senelere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Doğum Günün Kutlu Olsun "Leyl-i_Mira" Nice Mutlu Senelere

Öncelikle konuyu açamadığım için üzgünüm. Yetişemedim ve ta aylar öncesinde ayın 15'inde senin gibi bir meleğin doğdunu bildiğim halde, kısmet olamadı. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum, fakat değer yargılarını bildiğim için çok sıkıntı yapmıyorum. Gerçi yine de üzüldüm. Senin benim için ne ifade ettiğini, hayatımdaki yerinin nerde olduğu, ne kadar değerli olduğunu sen dahil herkez biliyor değil mi? Sıkıntı yok.

Diliyorum ki Allah'tan o güzel yüzün solmasın. Dertler senden uzak olsun, ya da baş edebileceğin derece de dert versin Allahım. Nasıl olsa beraber baş edeceğiz. Senin gibi kişilik sahibi birini şu hayatta kazandığım için o kadar mutluyum ki. Hayatımda CANIM diyebildiğim birilerinin olması insanı nasıl mutlu etmesin. Bilirsin canımdan olmayana canım demem ben. İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım, iyi ki bizlerlesin. Önce sağlık, sonra aşk ve tabiki nice ''BİZLİ'' yıllar diliyorum fıstığım benim.
Ve son kez.. Acıda tatlıda, gizlide saklıda, öfkende neşende SENİNLEYİM CANIM.. :love3:

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsun nilsu nice mutlu senelere kaç yaşında oldun bakim :D

bolox.gif

tutorial100atiye.gif

1006702vltbm5brjh.gif

.

Öncelikle konuyu açamadığım için üzgünüm. Yetişemedim ve ta aylar öncesinde ayın 15'inde senin gibi bir meleğin doğdunu bildiğim halde, kısmet olamadı. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum, fakat değer yargılarını bildiğim için çok sıkıntı yapmıyorum. Gerçi yine de üzüldüm. Senin benim için ne ifade ettiğini, hayatımdaki yerinin nerde olduğu, ne kadar değerli olduğunu sen dahil herkez biliyor değil mi? Sıkıntı yok.

Diliyorum ki Allah'tan o güzel yüzün solmasın. Dertler senden uzak olsun, ya da baş edebileceğin derece de dert versin Allahım. Nasıl olsa beraber baş edeceğiz. Senin gibi kişilik sahibi birini şu hayatta kazandığım için o kadar mutluyum ki. Hayatımda CANIM diyebildiğim birilerinin olması insanı nasıl mutlu etmesin. Bilirsin canımdan olmayana canım demem ben. İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım, iyi ki bizlerlesin. Önce sağlık, sonra aşk ve tabiki nice ''BİZLİ'' yıllar diliyorum fıstığım benim.
Ve son kez.. Acıda tatlıda, gizlide saklıda, öfkende neşende SENİNLEYİM CANIM.. :love3:

Ah benim güzel can arkadaşım tabiki biliyorum herşeyi planlarınızı öğrenmiş bulunmaktayım o kadar güzel süprizdiki benim için unutamıyacağım bir anı oldu hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biriydi iyiki tanımışımda sevmişim varlığınız yeter yahuu ;) İçten dostluğun için teşekkür ederim

Nice Bizli Yıllara :love3:

Doğum günün kutlu olsun nilsu nice mutlu senelere kaç yaşında oldun bakim :D

Teşekkür Ederim Kubilay güzel dileklerin için yaş konusuna gelince popüler cevap vereyim sence kaç gösteriyorum xD 29 oldum

Amanda aman ne hoş şeyler paylaşmışsın gönlüne sağlık teşekkür ederim Özden'cim

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] canım saĞLıkLı mutLu sevdikLerinLe qönLünce yeni ßir yaş qeçirirsin inş..Herşey qönLünce oLsun :love3:

Ne seviliyormuşsun be kutla kutla arkası kesilmiyor ne ara sevdirdin kendini bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri