[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bir sarkı gondere etiket yapmisdim ama 8 i unutmusum [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]'e dedim düzeltirmisin die bir kac saat rica ettim ve gitmis oda 8'i 3'den sonra koymus olmus mu 38...sen anla gene o yesil sensiniz.
Tamam yigit hemde maldivlere en çok istedigim yere) oy [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] o senin güzelliğin sagol canım
postalıyor beni yeşil) kurtulmak istiyor az başını ağrıtmadım ondan) biletimide almış çok düşunceli çok
yesilde ciddi ciddi soruyor ) oyy Allah da seni güldürsün insaAllah emi Pp
Voovv vovv kimlerin doğum günüymüş benim renktaşımın doğum günüymüş Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Sağlıklı , Mutlu , Güzel Senelere...
Buda Hediyen
Hangisini istersen
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] canım bu forma geldigimde ilk sevdigim gönlüme yer etmiş insanlardansın sevgiyi gerçekten hak eden ender insanlardansın ince zarif ruhu yüregi güzel arkadaşım benim iyiki dogdun iyiki varsın ve ben seni tanımaktan çok mutluyum dogum günün kutlu olsun bitanem seni çok seviyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.