Doğum Günün Kutlu Olsun "Leyl-i_Mira" Nice Mutlu Senelere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Doğum Günün Kutlu Olsun "Leyl-i_Mira" Nice Mutlu Senelere

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]'m dogum günün tekrar kutlu olsun nice uzun saglıklı huzurlu ömürler versin Rabbim...sevdiklerinle inşallah öptüm kocaman ))

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] evet bol bol öpcük isterim iyiki doğmuşum diye az biraz naz yaparım fırsat bu fırsat değerlendireyim :Ü sağol canım kocaman öpücükler benden çok duygulandırdınız beni

CANIM BENIM dogum gunun kutlu olsun.

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]'m...

dogum gununu en icten dileklerimle kutluyorum canim benim. ALLAH hayilri uzun omurler versin, seni kooooooocaman seviyorum.

9b155d2bd5d51ef93487dc38f090676e.jpg

hediyelerin
bilezik.jpg

ihtiyacin yok zaten guzelsin ama...

K.jpg

1609.jpg

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bir sarkı gondere etiket yapmisdim ama 8 i unutmusum [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]'e dedim düzeltirmisin die bir kac saat rica ettim ve gitmis oda 8'i 3'den sonra koymus olmus mu 38...sen anla gene o yesil sensiniz.

Happy B-day baby.
Herşey gönlünce olsun. :R

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bir sarkı gondere etiket yapmisdim ama 8 i unutmusum [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]'e dedim düzeltirmisin die bir kac saat rica ettim ve gitmis oda 8'i 3'den sonra koymus olmus mu 38...sen anla gene o yesil sensiniz.

:) tsk ederim sagolasin :) da hetero kadar yasliyim niye iyice yaslandiriyon beni :)

Leylmira yarin bir yeremi gidiyor? Oyle yazmissinda. Dogum gunu kutlayan gidiyo :) she' de dogum gununde yola cikti :)

Tamam yigit hemde maldivlere en çok istedigim yere) oy [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] o senin güzelliğin sagol canım

Teşekkür ederim Büşracm atarlı fıstıgım)

postalıyor beni yeşil) kurtulmak istiyor az başını ağrıtmadım ondan) biletimide almış çok düşunceli çok ;)

yesilde ciddi ciddi soruyor ) oyy Allah da seni güldürsün insaAllah emi Pp

Tamam yigit hemde maldivlere en çok istedigim yere) oy [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] o senin güzelliğin sagol canım

postalıyor beni yeşil) kurtulmak istiyor az başını ağrıtmadım ondan) biletimide almış çok düşunceli çok ;)

yesilde ciddi ciddi soruyor ) oyy Allah da seni güldürsün insaAllah emi Pp

Ya ben yorumlarin hepsini okumadim bi ust yorumu gordum ondan sey ettimdi :)

Allah iyiligini versin yeşil yine güldürdün senin bu halini çok seviyorum)

Canım iyi ki doğdun. Çok çok mutlu ol sen. :)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] teşekkür ederim canim cümlemiz mutlu olsun sağol ;)

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] teşekkür ederim canim cümlemiz mutlu olsun sağol ;)

Voovv vovv kimlerin doğum günüymüş benim renktaşımın doğum günüymüş :) Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Sağlıklı , Mutlu , Güzel Senelere...

Buda Hediyen

67410002_tn30_0.jpg

GUMUS-FENERBAHCE-SONSUZLUK-KOLYE__67409538_0.jpg

Hangisini istersen :)

01.gif

459170.jpg

taki-setleri.jpg

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] canım bu forma geldigimde ilk sevdigim gönlüme yer etmiş insanlardansın sevgiyi gerçekten hak eden ender insanlardansın ince zarif ruhu yüregi güzel arkadaşım benim iyiki dogdun iyiki varsın ve ben seni tanımaktan çok mutluyum dogum günün kutlu olsun bitanem seni çok seviyorum

Voovv vovv kimlerin doğum günüymüş benim renktaşımın doğum günüymüş :) Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Sağlıklı , Mutlu , Güzel Senelere...

Buda Hediyen

67410002_tn30_0.jpg

GUMUS-FENERBAHCE-SONSUZLUK-KOLYE__67409538_0.jpg

Hangisini istersen :)

hepsini hepsini isterim bu sonsuzluk simgesi en sevdiğim takıdır ;) fenerbahçelisini ilk defa görüyorum ama çok güzel buuu teşekkür ederim Yusuf çok kibarsın ;) :cy(19):
01.gif

459170.jpg

taki-setleri.jpg

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] canım bu forma geldigimde ilk sevdigim gönlüme yer etmiş insanlardansın sevgiyi gerçekten hak eden ender insanlardansın ince zarif ruhu yüregi güzel arkadaşım benim iyiki dogdun iyiki varsın ve ben seni tanımaktan çok mutluyum dogum günün kutlu olsun bitanem seni çok seviyorum

:cy(19):

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] çok teşekkür ederim kalpkalbe karşıdır duyguseli arkadaşım ;) bu setide özel yemeklerde kullanırım artık seviliyorsun canım benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri