Doğum Günün Kutlu Olsun "Leyl-i_Mira" Nice Mutlu Senelere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Doğum Günün Kutlu Olsun "Leyl-i_Mira" Nice Mutlu Senelere

dogum günün kutlu olsun..

Doğummmm gününnn kutluuu olsunnnn güzelll insannnn :)) niceee mutlu senelereee :))

doğum günün kutlu olsun Nilsu
Mutlu , Sağlıklı , huzurlu senelere

Dogum Günün Kutlu Olsun Canim Nice Saglikli Seneler

Nice yaşlara abla'cığım , kutlu olsun doğum günün :)

Mutlu yıllar abla :)
Nice mutlu senelere :)

Ben ne diyeceğimi bilemedim çok çok şaşırdım nasıl güzel bir süprizdir bu nasıl emek nasıl uğraşmak çok duygulandım kelimelerim yetersiz kalacak bu kadar kısa sürede sevilip sayılmak değer verilmek bana en güzel hediye hayatımda var olmanızda ayrı bir anlam eline gönlüne sağlık ilk kutlayanlardan oldun [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

Seviliyorsun :)

nice senelere ... :)

Sağol Ahmet hep birlikte inş :)

Sağol Emine hep birlikte inş :)

dogum günün kutlu olsun..

Sağol Fatih

Doğummmm gününnn kutluuu olsunnnn güzelll insannnn :)) niceee mutlu senelereee :))
Sağol genç :)

dogum günün kutlu olsun

Sağol Fatih Adminim :)

doğum günün kutlu olsun Nilsu
Mutlu , Sağlıklı , huzurlu senelere

Sağol Ayşegül hep birlikte inş:)
Dogum Günün Kutlu Olsun Canim Nice Saglikli Seneler

Sağol Canım herp birlikte :)
Nice yaşlara abla'cığım , kutlu olsun doğum günün :)

Sağol Emre hep birlikte inş :)
Mutlu yıllar abla :)
Nice mutlu senelere :)

Sağol Ablası inş :) öp ablanın elini :)

:love3: Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim duygulandım acayip yüklüyüm ;)

Doğum günün kutlu olsun, Nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllara..

Buda hediyen.

59185_109850209180004_904344141_n.jpg

Ben ne diyeceğimi bilemedim çok çok şaşırdım nasıl güzel bir süprizdir bu nasıl emek nasıl uğraşmak çok duygulandım kelimelerim yetersiz kalacak bu kadar kısa sürede sevilip sayılmak değer verilmek bana en güzel hediye hayatımda var olmanızda ayrı bir anlam eline gönlüne sağlık ilk kutlayanlardan oldun [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

Seviliyorsun :)

Ewt bakıldığında bu kadar kısa sürede bu kadar cok sevmek belki insanin kafasinda bi soru işareti bıraka bilir ama sizin sevdiginiz insan bulundugu ortamda sevilen birisiyle benimde bu kadar kısa sürede sevmem bi abarti olmaz heralde...
Eminim daha güzel şekillerde onure etmiştir arkadaslarin real hayatında bizde hayaL ve Elsa ile birlikte elimizden geldigi kadar bişiler yapalim arkadaşımızı unutmadıgımızı gösterelim istedik...

Tekrar nice senelere.

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]im video sonundaki mesajını unutmadım sende seviliyorsun teşekkür ederim :)

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] doğum günümü harbiden kutlayan biricik uzun saçlı hatunum seviyorum seni teşekkür ederim

ağlattınız beni yahuu

Ewt bakıldığında bu kadar kısa sürede bu kadar cok sevmek belki insanin kafasinda bi soru işareti bıraka bilir ama sizin sevdiginiz insan bulundugu ortamda sevilen birisiyle benimde bu kadar kısa sürede sevmem bi abarti olmaz heralde...
Eminim daha güzel şekillerde onure etmiştir arkadaslarin real hayatında bizde hayaL ve Elsa ile birlikte elimizden geldigi kadar bişiler yapalim arkadaşımızı unutmadıgımızı gösterelim istedik...

Tekrar nice senelere.

Unutmadınız banada hayatımda unutamıyacağım duyguları hissettirdiniz İyiki Hayatımdasınız teşekkür ederim güzel yürekli insan

doğum günün kutlu olsun nice nice saglıklı huzurlu sevdiklerinle mutlu yıllara :D

forumda harbiden saygı duydugum sevdiğim insanlardansın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri