---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Komik
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 28 Haz 2014 #41 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Komik
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 1 Nis 2016 #42 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? kötü bi karakteri oynamak isterdim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Nis 2016 #43 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Komik Bi Karakteri Canlandırmak isterdim eglencelı bırını
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Komik Bi Karakteri Canlandırmak isterdim eglencelı bırını
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Nis 2016 #44 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kötüler hep perdede kaybederler. İyi fakat, tuhaf bir karakter isterdim. Kötü olacaksak kazanalım..
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kötüler hep perdede kaybederler. İyi fakat, tuhaf bir karakter isterdim. Kötü olacaksak kazanalım..
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 3 Nis 2016 #45 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kendi karakterimi canlandırmak isterdim.
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kendi karakterimi canlandırmak isterdim.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Nis 2016 #46 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kötü Bi Karakteri Canlandırmak isterdim
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kötü Bi Karakteri Canlandırmak isterdim