aşık acı çeken birini aynı şu an benim gibi aşkım heln seviyorum...
blackkont2 Kayıtlı Üye 14 Ağu 2008 #21 aşık acı çeken birini aynı şu an benim gibi aşkım heln seviyorum...
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 2 Eyl 2008 #24 »¦ StilL_Boy ¦«' Alıntı: KurtLAr Vadisi Genişletmek için tıkla ... Aynen..Şöyle Polat Alemdar,Memati Baş ya da Abdülhey Çoban olsa...
»¦ StilL_Boy ¦«' Alıntı: KurtLAr Vadisi Genişletmek için tıkla ... Aynen..Şöyle Polat Alemdar,Memati Baş ya da Abdülhey Çoban olsa...
Loading... Bayan Üye 2 Eyl 2008 #26 kötü bi karakteri canlanıdrmak isterdim.. bnm için zor olmazdı =)
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 3 Eyl 2008 #30 her rolde oynardım yetenek var bende hahaha
Tox'e Bayan Üye 28 Ağu 2010 #32 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Mıymıntı Bi Karakteri Canlandırmak isterdim.
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Mıymıntı Bi Karakteri Canlandırmak isterdim.
ashli Bayan Üye 28 Ağu 2010 #33 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kötü bir karakteri canlandırmak isterdim ama içi boş bir kötü değil
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kötü bir karakteri canlandırmak isterdim ama içi boş bir kötü değil
Endless Dream Kayıtlı Üye 28 Ağu 2010 #34 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Havalı bir karakteri canlandırmak isterdim.
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Havalı bir karakteri canlandırmak isterdim.
xxxcadixxx Bayan Üye 28 Ağu 2010 #35 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kötü Bi Karakteri Canlandırmak isterdim
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Kötü Bi Karakteri Canlandırmak isterdim
BravehearTs Kayıtlı Üye 28 Ağu 2010 #36 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? kötü ama müthiş felsefe yapan bir karakter olmayı isterdim
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? kötü ama müthiş felsefe yapan bir karakter olmayı isterdim
iktidar Bayan Üye 28 Ağu 2010 #37 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? LİDERLİKhahaha
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 28 Ağu 2010 #38 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Romantik,duygusal bir karakter.. En iyi becerebileceğim.
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? Romantik,duygusal bir karakter.. En iyi becerebileceğim.
ultra_merve Bayan Üye 30 Ağu 2010 #39 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? komik bir karakteri canlandırmak isterdim
---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? komik bir karakteri canlandırmak isterdim
Deniz kızı Bayan Üye 28 Haz 2014 #40 ---> Dizi Teklifi Alsaydınız Hangi Rolde Oynamayı Seçerdiniz? İyi bi karakteri canlandırmak isterdim