su sayfayı bi okuyım..
ilk konu benden olsun
hatice olsun istemiş...
araştırmışlar...hocaya hacıya gitmişler... 40 mezardan 40 ölü toprağı ile yıkamışlar beni...yürümeye başlamışım
hurafe işte bazen soruyorum kendime..ondan dolayımı bu kadar dengesizim ne
ilkokulda bitli olduğm için...ortaokuldada cüce olduğum için
lise zamanım pek bi uçarı geçmişti...nevşehirde koca bir evde 13 yaşında yapayalnız kalıverdim... özgürlüğün ve yaşımın vermiş olduğu bazı şeylerden dolayı,,aşırılık,uçarılık boygösterdi...
başımda bi yol gösteren olmadığı için, kendimce doğru olan yollara girdim..
giyimimle yargılandım... alkolik oldum...vurdumduymaz oldum...
inançlardan ve değerlerden haberim yoktu...öğreten yoktu ki...!!!
okul bitti istanbula geldim...
işe başladım hemen... dengesizlik işte...17 yaşında okul biter bitmez ne başlıosun işe ...zorun ne kızım .... nerden bilirdim bu kadar zor olacağını..
sonra sonra,,kendiliğimden bişileri farketmeye başladım...dünyaya geliş amacımı...hayatın bir zevk-ü sefadan ibaret olmadığını...yaşamın bir imtihan olduğunu... benim asıl sahibimi farketmeye başladım... ... ve hayatım değişti bir anda....
hayata bakış açım,,düşüncelerim,,giyimim ve tavırlarım değişti.....
değişmiş hayat felsefemle mutlu mesut yaşıyorum [/quote]
ne güzeL
şaka şaka mesleğime aşığım ...insanlara yardımcı olabilmek mükemmel bir duygu....[/quote]aferin sana kız..
yaş 21... fakat,yaşıtlarıma baktığımda bilinçsiz bir gençlik görüyorum... ya beynim çok çalışıo,,düşünmemesi gerekn fazla şeler düşünüo,,yada gençler uçtu.......[/quote]bu lafı bana söylemiştin sanırım canın sağolsn
her ne kadar sorunlarım,dertlerim olsada hiçbir zaman isyan bayrakları çekmedim.........[/quote]en güzeLi..
(p)ushtan ve israilden oldum olası nefret ederim...
trafikte beklemekten,
bir bayanı zorla tesettüre sokan erkeklerden,
tesettürlü olupta her haltı işleyip davranışlarına dikkat etmeyenlerden..
metalciyim,emoym,rapçiyim bilmem neyim diye caka atıp,,olduğu şey hakkında aslında hiçbişi bilmeyen özenti tiplerden,
pısırıklardan ve düşüncesini etkili savunamayanlardan,
haksızlığa karşı sessiz kalanlardan
bide dr.pınardan hiç hoşlanmam[ /quote]
aynennn
siyasal bir görüşüm yoktur maalesef... hepsi aynı b.k çok afedersiniz...!! adam gibi adam göremiorum piyasada...
hırslıyımdır... bişeyi çabucak olsun istemem de... hırs derken,,yavaş yavaşta çıksam merdivenleri...başarıya ulaşmak için elimden geleni yaparım....
genelde uyumluyumdr...ama aslında içimde asi bi kız vardır...duygularımı çok iyi kontrol edebilirim... her duygumu bastırabilirim...
kolay siinirlenmem aslında.... ama konu din,vatan ve namus olduğunda bir canavara dönüşebilirim...
kendimle ve hayatla dalga geçmeye bayılırım..!! tavsiye derim herkese.. kaprislerden ve isyanlardan uzak olunuo
bir problemle karşılaştığımda çokta düşünerek hareket etmem..dikkatsizimdir... o an ruh halim nasılsa, o an ne yapmak istiyorsam,ona karar verir ve ona yönelik girişimlerde bulunurum.. ama bunu pek tavsiye etmem çözüm yolu çoğu zaman uzayabiliyor ve başarısızlıkla sonuçlanabilio
planlı programlı yaşamak hiç bana göre değil.... ani olayları severim... tam yatmaya hazırlanırken,,bi dolaşayım geleyim ya da odamı değiştireyim gibi..... ruh halim heran değişebilir...zaten kişisel gelişim yazarlarıda der ki insanların duyguları her 3 sn.de bir değişir tam ben işte
bir bakarsınız hıçkıra hıçkıra ağlarım 5 dakka sonra kahkahalarla gülebilirmde gerçekten istersem... velhasıl...sözün kısası,ruhumda ve hayatımda bir dengesizlik söz konusu....
takım tutmam...gereksiz ve boş görürüm..daha önemli şeyler için vakit ayırabilirim
kıpır kıpır müzikler pek dinlemem nadirdir...
slow dinlerim daha çok..
ilahi ve ezgilere bayılırım...
ömer karaoğlu,grup genç,mustafa cihat,ender tekin,eşref ziya,mehmet emin ay ve dursun ali erzincanlı hayranıyım
rapçi değilim aslında...ama rap babında sadece ve sadece sagopa dinlerim..!
gücellemesi sora...
zaman ayırıp okdunuz için tşk.ler
sizleri seviyorum
dalga geçme huyun olmasa keşke..
keşke..
gece saat 4,40 olmasına rahmen .. tüm hepsini düşünerek okudum..
seni tanımak güzeldi cnm..hemde çok.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.