dieséL Kırmızı koLtukta Sorularinizi Sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat sana ne ifade ediyo__?

Hayat Acikcasi Bana pek 1 $eyi İfade etmiyor.. Hayattan Bıkmıs Bir haLim Var.. Onun iCin Pek Bi Tad - Zevk aLdigim Söylenemez.

hayattan beklentilerini alabiliyomusun__?

Tam anlamiyla oLmasada aLdigimda oLuyor aLmadigimda oLuyor.. Genel oLarak aLiyorum Cünki Cok Büyük bekLentiLer pe$inde degiLim.. En Azindan simdilik.

sana göre sadakat ne demek__?

Bence Dogru Dü$ünmek , Dogru Konusmaktir. ( yaniLio oLabilirim ) :eek:

sana bi soru daha semih :D

aldatıldın.. ama sevgilin seni çok seviyor ve pişman oldunu söylüyor.. kabul edermisin..__? ve aynı şeyi sen yapmış olsan.. yani aldatsan ve çok sevdiğin için özür dilermisin..affettirmeye çalışırmısın kendini__?

sana bi soru daha semih :D

aldatıldın.. ama sevgilin seni çok seviyor ve pişman oldunu söylüyor.. kabul edermisin..__? ve aynı şeyi sen yapmış olsan.. yani aldatsan ve çok sevdiğin için özür dilermisin..affettirmeye çalışırmısın kendini__?

iLk Soruna Cevap Vereyim ;

Her Hatayi Kabul ederim. ama aLdatmayi kabuL Edemem Karsimdaki kisi Beni dünyaLardan biLe Cok Sevse Hic bi sekiLde hayatimda 1 yeri oLamaz..

ikinci Soruyu Cevaplayim ;

Ayni Seyi Ben Yapsam Karsisina Cikmaya Yüzüm oLmaz. Herseyden Cok Sevsem Dahi özür diLemeye bile yüzüm oLmaz.. Affettirmeye caLismam Hatamla bas basa kaLirim..

olmak istediğin meslek nedir?çok istediğin...
bu arada fenerbahçeli olman süpermiş :D:D

Kücükken Hep biLgisayarin Her 1 Noktasini biLmek iSterdim. Babam biLgisayar Cikar Cikmaz aLmisti Ve Hep Onu Ögrenmek iSterdim. Biraz Büyüyünce Ögrendim :) Suan Cok İStedigim Bi mesLek yok. Biraz detayLi oLdu Cagla Kusura bakma. :)

Yaşam felsefen nedir ?

Gülmek,Sevmek,Güldürmek,a$ik oLmak , Herseyi Sevmek Ve Dürüstlük..

yaşadığın hayatı nasıl buluyorsun ?

ya$adigim hayati güzel buLmuyorum desemde yaLan oLur güzel buLuorum desemde yaLan oLur.. orta $ekerli.. :)

semih yalan söleme şmdi aslında bjk lisin sen hahaha :D

dinlediin şarkıcılar kimler bakim ??:D

semih yalan söleme şmdi aslında bjk lisin sen hahaha :D

dinlediin şarkıcılar kimler bakim ??:D

dinLedigim Sarkilar Degisir.

Arabesk Modunda qeneLde Ümit Besen , Cengiz KurtogLu Müslümün 1 kac parcasi :)

Neseli modun'da iken Murat ba$aracan , güLben ergen , Tarkan Gibi Sarkilar. :)

Böyle bir Soru bekLiyordum Senden :))

Simdi Adminin Görevi Sitenin Huzurunu Saglamaktir Üye Kayirmak Degildir.. :) Forumda Bütün Üyeler Benim Gözümde Aynı.. Yeni Gelen Eski Gelen Diye Bisey Söz Konusu oLmadi Olamazda.. Cünki Yöneticilikte Duygusal oLursan o Yöneticilik Kisa Sürer. Duygusal Olmicaksin Ve Yöneticilik iLe Arkadasligi Daima Ayirmayi biLmelisin.. Sectigimiz Adminler Zaten Özenle Secilmis Adminlerimizlerdir Ayrim Yapan Adminin yetkisi aLinir.. $ahsi Ban Zaten yasak Birinin Sorunu Var o kisiyi banLasin Diye birSey Söz Konusu Dahi olmaz.. Kisisel Sorunlar Kim oLursa oLsun Foruma yansitiLmaz yanSitiLip Tartisma Cikarsa o Tartismaya Karisan Herkezi banLarım.. Kim oLursa oLsun Eski yeni Diye Ayirmiyorum..

Bİraz uzun oldu Ama Bunlari Bazi Kisilerin biLmeye İhtiyaci Var Sanrsam.. :)

icon11.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri