dieséL Kırmızı koLtukta Sorularinizi Sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooo tüM soRuLaR soRLmş :D

neySe biR soRu :D akLma geLdkce yzRm..

foRmda 10 kişi iLe biR yeRe dawetLı oLsan kmi aLRdn yanına ısımLe pLs :D:D

ooo tüM soRuLaR soRLmş :D

neySe biR soRu :D akLma geLdkce yzRm..

foRmda 10 kişi iLe biR yeRe dawetLı oLsan kmi aLRdn yanına ısımLe pLs :D:D

oZkan - Sosyete - ediz - kaLphhirsizi - asLı - Sen - Dark_girL - çöLcicegi

Ayrica Yunus Kardes Sordugun Sorulari Özkan Sordu..

En Cok Merak Ettigim Sehir : aLmanya
Tuttugum Takim : Fenerbahce..

seni aLmanyaya dawet etsem geLiRmsn ? :D

izmiRe hiç geLmek isTeRmsn ? :D

hiç teRch yapmak zoRnda kaLdnmi ?

hiç ağLadnmi :)

paRaya coK ihtiyacın oLduqu bi döNem ve senin o paRayı eLde etmen için déqeR veRdiqin biR aRkada$ından vazqeCmen qeRekiyor aRkada$ınmı paRamı_? nedenn ..samimi bicevap Lütfen

bi soRu daha :):D

nicKİni deiştirMeq istesen yeni nicKİn neoLurdu

seni aLmanyaya dawet etsem geLiRmsn ?

biLmem geLirim gaLiba. :)

izmiRe hiç geLmek isTeRmsn ?

Evet Isterim..

hiç teRch yapmak zoRnda kaLdnmi ?

Hayır kaLmadım.

hiç ağLadnmi :)

Evet agLadım. Erkeklerde agLar.. :) Hemde öyle bi agLarki :))

Bu benmiyim dediğin bi anın oldumu__?

Evet oLdu. Eski Ciktigim Kisi Evlendiginde Halim Cok Beterdi.. Bu Benmiyim ? Bi kız iCinmi bu haLdeyim ? Degermi ? diye Düsünmüstüm..

paRaya coK ihtiyacın oLduqu bi döNem ve senin o paRayı eLde etmen için déqeR veRdiqin biR aRkada$ından vazqeCmen qeRekiyor aRkada$ınmı paRamı_? nedenn ..

Bu Zamana Kadar Yoklukta Gördüm Varlikta.. Egerki o Arkadasim Herseyimde Yanimdaysa Tabiki Onu Secerim.. Bende ya$ananLarin Hep Hatri kaLir iyi Veya Kötü Birisi Bana kötüLük yaparsa onu yüzüne Vurmam iCime Gömerim Onu Unutturmakta Unutturmamakta Tamamen Karsimdakin Sorunudur.. Egerki o Kisi Ayni hatalari Durmadan yaparsa Onunla Bütün Samimiyetimi Keserim.. Egerki Bir Arkadasım , Dostum Benim iyi Ve Kötü Günümde Yanimda oLursa Ona Can Adarım.. Para Konusuna Gelince Para Hayatimdaki En Önemsiz Seydir Paraya Hayatta Deger Vermem kolay kazaniLmiyor Ama Bi Türlü Deger Veremedim Paraya.. Vermekte Istemiyorum.. Biraz Uzun Oldu Kusura Bakma Samimi cevap Istemissin.. :)

nicKİni deiştirMeq istesen yeni nicKİn neoLurdu

Bi Ara Degistirmistim.. :) LoveCoder anLami İse a$k kodLayicisi :)

en sevdiğin söz

nE haSta ßekLer SabahI,nE Taze oLüyü Mezar..nE dE $eytan ßir GünahI,Seni ßekLedigim Kadar

en sevdiğin isim

Öykü , Buse , Sude.

hanqi yemeK için diyetiNi bozaRsın :p

spoR yapaRmsn

ha bide nick deqişimi yasaK diiLdi dimi?

Spor Pek Yapmam. Bisiklete fiLan Anca Zaman buLup :)

Sulu Yemeklerden Sulu Köfteye Hayir Diyemem.. :)
Bide Patates Kİzartmasina :)

Nick Degisimi Yetkilerin 1 Kere Nick Degisme Hakları Var.. Üyelerin Malesef.

hiç dayak yedınmı ?

sakLadıqın özeL mektup waRmi ? :D

aRaba kuLLanmasını bıLırmsnn ? :D

annene babana büyüKLerne kaRşı geLip Laf daLşna qRdnmi :)

hiç dayak yedınmı ?

sakLadıqın özeL mektup waRmi ? :D

aRaba kuLLanmasını bıLırmsnn ? :D

annene babana büyüKLerne kaRşı geLip Laf daLşna qRdnmi :)

Hayir Hic Dayak Yemedim.

sakLadigim özeL Mektup Vardı Yaktım.

Araba kuLLanmasini Tam anLamiyla biLmesemde Azda oLsa biLirim. :)

Sabrimi Zorlamadiklari Sürece Büyüklerim Karsısında Susmayi tercih Etmisimdir.

adminsn üye KayıRırmısn meseLa coooK samimi Olduqun esKi bir üyeyLe daha yeni biR üye Kavqa etse- haKlıda haksızda oLsa samimi oLduqun eski üyeyimi savunuRsn daha doqRusu onun Lehinde Konuşurmsn???

adminsn üye KayıRırmısn meseLa coooK samimi Olduqun esKi bir üyeyLe daha yeni biR üye Kavqa etse- haKlıda haksızda oLsa samimi oLduqun eski üyeyimi savunuRsn daha doqRusu onun Lehinde Konuşurmsn???

Böyle bir Soru bekLiyordum Senden :))

Simdi Adminin Görevi Sitenin Huzurunu Saglamaktir Üye Kayirmak Degildir.. :) Forumda Bütün Üyeler Benim Gözümde Aynı.. Yeni Gelen Eski Gelen Diye Bisey Söz Konusu oLmadi Olamazda.. Cünki Yöneticilikte Duygusal oLursan o Yöneticilik Kisa Sürer. Duygusal Olmicaksin Ve Yöneticilik iLe Arkadasligi Daima Ayirmayi biLmelisin.. Sectigimiz Adminler Zaten Özenle Secilmis Adminlerimizlerdir Ayrim Yapan Adminin yetkisi aLinir.. $ahsi Ban Zaten yasak Birinin Sorunu Var o kisiyi banLasin Diye birSey Söz Konusu Dahi olmaz.. Kisisel Sorunlar Kim oLursa oLsun Foruma yansitiLmaz yanSitiLip Tartisma Cikarsa o Tartismaya Karisan Herkezi banLarım.. Kim oLursa oLsun Eski yeni Diye Ayirmiyorum..

Bİraz uzun oldu Ama Bunlari Bazi Kisilerin biLmeye İhtiyaci Var Sanrsam.. :)

SevgiLin Ya Forum Ya Ben Derse Ona soLucegin söz ne oLur ?

T$kLer :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri