emeğe saygı+ güzelmiş
Bülent Arınç'tan rahatlatan açıklama: "İstihbarat zaafiyetimiz yok. Gerçekleştikten sonra bile olsa saldırılardan haberimiz oluyor..."
pess denir
konuyu çok beğendim eline sağlık +
Son zamanlardaki artan hayvan tecavüzlerine Milli Savunma Bakanı'ndan sert tepki: "Ulan bana da gele gele bu konu geldi..."
Marsilya maçında iyi futboluna ve attığı gole rağmen oyundan alınan Alex sabah yapılan antremanda takımdan ayrı ağzıyla kuş tutma çalışması yaptı.
'Var ya tanısan çok seversin' diye bahsedilen kişi yine bildiğin mal çıktı.
Başbakan son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu: ''Birbirlerinin sırtlarını sıvazladılar sırtlarını sıvazlamışlardı sırtını sıvazlıyordu sırtları sıvazlanıyor sıvazla sıv ...''
Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde gerçekleşen hırsızlık olayının ardından yapılan ilk incelemelerde Holosko + bir miktar para'nın çalındığı tespit edildi.. xD
Maç sonu formasını tribünlere atan Selçuk Şahin formanın geri atılmasıyla bir kez daha yıkıldı. :11:
Oturduğu apartmandaki diğer dairelere gelen elektrik faturası bedellerini tek tek inceleyen Melahat Gündüz(48)'e Kaçakçılık Büro Amirliği'nden istihdam müjdesi.
Bunlar başta olmak üzere hepsini beğendim. xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.