---> DF Son Dakika Saçmalıkları - Rock Soul
-> 'Öğrencisini taciz eden kadın öğretmen' haberini okuyan bir liseli daha banyonun yolunu tuttu...
-> Menemenspor santraforu tarafından, "daha iyi biliyorsan çık sen oyna" denilen taraftar dördüncü maçında da rakip fileleri havalandırdı...
-> Ali Ağaoğlu: "Gün gelecek, 10. katına bahçe yapmadığım her daire için bana küfür edeceksiniz!"
-> Ofiste çalışıyo görünmek için kendi kendine sayılar fısıldayan elemanın ekranında 'canlı şike davası' var...
-> Kızarkadaşıyla bedava mesajlasmak için 4000 TL'ye iki adet akıllı telefon alan genç, 50 kuruşluk mesajı bedava gönderebilmenin mutluluğunu yaşıyor...
-> Fenerbahçeli yöneticiler, Eskişehirspor deplasmanı öncesi tüm telefonlarını kapattı...
-> 20'li yaşlarını "Carpe diem", "zengin ol ya da öl" gibi felsefelerle geçiren T.Z (29), şimdilerde "her şeyin başı sağlık" parolasıyla KPSS'ye hazırlanıyor...
-> "O kadroyu ben de şampiyon yaparım" sözleriyle kendine olan güvenini dile getiren Burak Tan (21), göz kulak olması için iki saatliğine kendisine emanet edilen yeğeni Arda Tan'ın (6) ilçe karakolunda olduğunu öğrenince göz yaşlarına hakim olamadı...
-> Avrupa Ligi'nden yine elenen Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibini bekliyor..
-> Otobüse binen güzel kıza, 'ben bidaha ki durakta ineceğim' deyip yer veren genç, 4 durak önce inmenin pişmanlığını yaşıyor...
-> Üst üste yedi kez e-devlet şifresini unutup sekizinci kez postaneye başvuran Muharrem Erselik vatandaşlıktan çıkarıldı...
-> Girişimci 3 üniversite öğrencisinin kurduğu bir şirket daha kartvizit bastırmaktan öteye gidemedi...
-> Doğalgaz faturasını ödemek yerine iddaa oynayan 3 üniversite öğrencisi, hipotermi hakkında hiçbir şey bilmediklerini Saat 23 sularında öğrendiler...
-> Torunlarının doğum tarihleri ile loto oynayan emekli yine 1 bildi...
-> Altı farklı dilde "Burası çok gürültülü daha sessiz bir yere gidelim mi?" diyebilen genç, erasmus için gün sayıyor..
-> UEFA, Yıldırım Demirören'in TFF başkanı seçilmesi halinde, Türkiye'ye yönelik başka bir yaptırıma gerek kalmayabileceğini açıkladı...
-> Eve gelen bütün tamircileri gözetme görevi verilen evin tek oğlu, ilk insansı robotunu bugün basına tanıttı...
-> Arkadaşının askere uğurlama töreninde arabanın penceresine oturan A. F, erkekliğe ilk adımı attı...