Dershanedeki fen öğretmenime aşıktım

---> Dershanedeki fen öğretmenime aşıktım

Seni küçük kızına falan benzetmiştir veya kaybettiği bir yakınına..Aksi bir durum düşünülemez bence.

bu öğretmen büyük bir sapiklik yapmış nası iş öle "bebeğim" demesi ne kötü bir durum nası öğretmen o öyle. gitsin o 25 yaşındaki kızlara asılsın.13 yaşındaki çocuğa asılması tam bir sapıklık.sen annene veya babana söylesene bu sapık öğretmeni.tamam süper demesi normalde "güzel kız" "bebeğim" demesi ve üstüne üstük en alta kalp çizmesi bu öğretmenin sapık olduğunun büyük bir kanıtı.

Peki,ben size birşey sormak istiyorum.Bahsettiğim öğretmen 9 Şubat 2012 de doğumgünü var. Sizce ona ''Doğumgününüz kutlu olsun hocam.Beni hatırladınız mı?'' diye bir mesaj göndereyim mi?Lütfen cevap verin

Evet hatırladım,sen şusun dersler nasıl gidiyor,ortama alıştın mı,karne nasıl gibi sorularla yetineceksen gönder :) Zira uzun süredir konuşmadığın bir öğretmenden alıcağın en olası tepki budur.Tabi unutmuş olma ihtimalini de yüzde elli bulundurman gerektiğini de söylemem gerek.Karar senin :D

Evet hatırladım,sen şusun dersler nasıl gidiyor,ortama alıştın mı,karne nasıl gibi sorularla yetineceksen gönder :) Zira uzun süredir konuşmadığın bir öğretmenden alıcağın en olası tepki budur.Tabi unutmuş olma ihtimalini de yüzde elli bulundurman gerektiğini de söylemem gerek.Karar senin :D[/Q

Evet,aslında haklısın.Büyük ihtimalle bana böyle şeyler söyleyecek. Ben de bana ''Ben senden geçmişte çok hoşlanıyordum.Sen çok güzel bir kızdın'' tarzında şeyler söyleyeceğini düşünmüştüm.

Evet,aslında haklısın.Büyük ihtimalle bana böyle şeyler söyleyecek. Ben de bana ''Ben senden geçmişte çok hoşlanıyordum.Sen çok güzel bir kızdın'' tarzında şeyler söyleyeceğini düşünmüştüm.

Tabi öyle deme olasılığı da var .Fakat yüzde 1 ancak belki daha da az.AmA bence hiç uğraşma yoluna bak,seni gerçekten sevseydi şimdiye kadar senle iletişe geçmiş olurdu yani bence :)Ama bir öğrencisi olarak hal hatır sorucaksan tabi ki de yolla :)

Tabi öyle deme olasılığı da var .Fakat yüzde 1 ancak belki daha da az.AmA bence hiç uğraşma yoluna bak,seni gerçekten sevseydi şimdiye kadar senle iletişe geçmiş olurdu yani bence :)Ama bir öğrencisi olarak hal hatır sorucaksan tabi ki de yolla :)

Yok,öğrencisi olarak hatrını sormam ki.Şimdiye kadar benimle iletişime bile geçmemiş. Ben sadece onun duygularını öğrenmek için yapıcaktım ama o zaten duygularını bana belli etmez ki.Bu yüzden yazmaktan vazgeçtim ama hala merak içindeyim.Herkes onun sübyancı olduğunu söylüyor acaba öylemiyi gerçekten?

İki olasılık var ya gerçekten sübyancı ya da insanlara yakın davranan biri ,Seni üzmek istemem ama bence her iki durum da öneemli değil sübyancı olsa nolucak olmasa nolucak.Öğretmeninse öğretmenindir bu kadardır yani fazlası azı olmaz.Vazgeçmekle iyi yapmışın,bence zamanını harcama...

ya birsey diyecegim kalbinizi kiracagim, en iyisi susim...

küçük olduğun için destek olmak amaçlı yapmıştır aşk değildir..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri