---> Dershanedeki fen öğretmenime aşıktım
fceden ara bulursun..
fceden ara bulursun..
Allahım öğretmenlikten soğudum şuanda.
Sen hala bunun peşine mi düştün ona da şaşırdım doğrusu.
fceden ara bulursun..
Evet hatırladım,sen şusun dersler nasıl gidiyor,ortama alıştın mı,karne nasıl gibi sorularla yetineceksen gönder Zira uzun süredir konuşmadığın bir öğretmenden alıcağın en olası tepki budur.Tabi unutmuş olma ihtimalini de yüzde elli bulundurman gerektiğini de söylemem gerek.Karar senin [/Q
Evet,aslında haklısın.Büyük ihtimalle bana böyle şeyler söyleyecek. Ben de bana ''Ben senden geçmişte çok hoşlanıyordum.Sen çok güzel bir kızdın'' tarzında şeyler söyleyeceğini düşünmüştüm.
Evet,aslında haklısın.Büyük ihtimalle bana böyle şeyler söyleyecek. Ben de bana ''Ben senden geçmişte çok hoşlanıyordum.Sen çok güzel bir kızdın'' tarzında şeyler söyleyeceğini düşünmüştüm.
Tabi öyle deme olasılığı da var .Fakat yüzde 1 ancak belki daha da az.AmA bence hiç uğraşma yoluna bak,seni gerçekten sevseydi şimdiye kadar senle iletişe geçmiş olurdu yani bence Ama bir öğrencisi olarak hal hatır sorucaksan tabi ki de yolla
ya birsey diyecegim kalbinizi kiracagim, en iyisi susim...
Benim yorumlarım hakkındaysa söyle lütfen,yanlışım ya da eksiğim nerde öğrenmek isterim.Kırılıcak bir şey yok...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.